gastronomi

HORSELØKKE

Restaurant ved Faaborg Fjord

I Restaurant Horseløkke er menuen skabt fra hjertet. En del af kropslig og sjælelig afslapning og forkælelse er utvivlsomt gastronomiens trygge favn, og derfor står restaurantens personale altid klar til at trylle for dine smagsløg.

Vores menu er i konstant og nysgerrig udvikling, så den passer til sæsonens råvarer. Desuden tilpasser vi menuen i så høj grad som muligt efter de råvarer, som vores lokale fødevarerproducenter løbende udvikler og tilbyder.
Du kan se vores aktuelle a la carte menu nedenfor. Er du på et ophold med forplejning vil det være kokkens udvalgte sæsonmenu der er gældende.
Velbekomme!

Kontakt receptionen for at høre menuen på den ønskede dag for dit besøg. 

lokalt

DET FYNSKE SPISEKAMMER

Det fynske spisekammer bugner af lækre og friske råvarer, og derfor er der ikke langt fra jord til bord på Hotel Faaborg Fjord.

Vi er altid stolte af at byde vores gæster velkomne i Restaurant Horseløkke, som emmer af den sydfynske sjæl. Vores mantra er: ”Fra sydfynsk jord til sydfynsk bord”, og derfor har vi altid et kærligt fokus på udvalgte lokale råvarer, bæredygtighed, dyrevelfærd og årstidernes frugt og grønt.
Vi går gerne en ekstra mil for at skabe kvalitet til din gane – det gælder både frugt og grønt samt fisk og kød. Bæredygtighed, dyrevelfærd, økologi og årstidernes frugt og grønt er fundamentet for ethvert gastronomisk eventyr, og derfor gør vi et ærligt stykke arbejde for at tilgodese naturen omkring os. Vi skaber gastronomi med hjertet – og det skal ikke være på bekostning af miljøet, naturen eller vores dyr. Til den gode kokkekunst hører sig naturligvis også friskbagt fjordbrød. Dertil kommer en udsøgt vinmenu eller måske din yndlingsdrink, som vi mikser i baren.

vine

velassorteret vinkort

Til en lækker middag hører nogle helt fantastiske vine.

Vores vinkort er skabt med en vision om at tilbyde et alsidigt udvalg af vine, der repræsenterer en bred vifte af lande, områder og druer. På vores indbydende og inspirerende vinkort finder du både klassiske vine fra større kendte vinhuse samt usædvanlige og håndlavede vine fra passionerede små producenter, som du måske ikke finder andre steder -vine der helt sikkert står alene.

I processen med at udvælge vine, prioriterer vi flasker, der er klar til at drikke og passer godt til Hotel Faaborg Fjords nordiske køkken, fra frisk, lokal fisk og skaldyr til dansk velhængt oksekød kombineret med grøntsager fra den sydfynske muld. Så læn dig tilbage og nyd en middag, og tøv ikke med at spørge vores kompetente personale om en vinanbefaling til at fuldende din oplevelse.

MØDE

Mødeforplejning med omtanke

Restaurant Horseløkke og Hotel Restaurant sørger også for punktlig og smagfuld mødeforplejning, når du holder møde, kursus eller konferencer på Hotel Faaborg Fjord. Uanset om der er tale om måltider eller snacks sørger vi for, at det passer til jeres arrangement. 

Jeres frokost vil blive serveret med variation og hjerte for forskellige smagsløg og præferencer. Vi sammensætter en menu af både nytænkende gastronomi og traditionelle retter, så vi er sikre på at mætte alle munde. Vi tager selvfølgelig særlige hensyn til allergener og særlige kost ønsker – Oplyses gerne i god tid.

Restauranten er meget fleksibel i størrelse og kan derfor tilpasses alt efter behov. På den måde kan du få den store fællesmiddag med masser af netværk og god stemning, men du kan også få den mere intime middagsoplevelse, hvor der er ro til at puste ud og fordybe sig i maden og samtalen.

Vores Restaurantchef har udplukket vine, der er nøje udvalgt til den middag der serveres til netop jeres arrangement. Men skulle du som kursusleder have lyst, så er du altid velkommen til komme og smage vores vine inden kurset, så du i samråd med vores kyndige tjenere kan skræddersy en herlig vinmenu. 

FEST

SKAB FESTLIGE MINDER VED FAABORG FJORD

Både i Restaurant Horseløkke og i Restaurant Vinoteket står vi klar til at hjælpe med at designe din næste fest og hotellet supplerer med dejlige værelser og spa til dine gæster. 

Hotel Faaborg Fjord kan danne rammen om både bryllup, fødselsdag, jubilæum og andre festlige begivenheder, hvor du gerne vil forkæle dine gæster med lokale fynske specialiteter i skønne rammer midt i den sydfynske natur.   

menu