Ankomst

Afgang

Voksne

Børn

Værelser

FYN ER FIN

Et besøg på Hotel Faaborg Fjord inviterer til at udforske det natursmukke Fyn. Her finder I alt, hvad hjertet kan begære uanset om I er til aktiv ferie, eventyrlige oplevelser, kunst & kultur, byvandringer eller til at opleve historiens vingesus. Fyn har det hele.

Fyn – hele Danmarks Have

H.C. Andersen kaldte Fyn for Danmarks Have, og Fyn er i sandhed leverandør af de fineste råvarer af høj gastronomisk kvalitet. Den næringsrige fynske jord er grobund for fremragende fødevarer. Saftige æbler, dybrøde kirsebær, friskpresset most, håndplukkede tomater, friske asparges og blomster i alle farver og sorter. Og der er rig mulighed for at opleve ’smagen af Fyn’ på byernes mange fødevaremarkeder og –festivaler.

Overalt på Fyn findes der torvedage og markeder, spørg’ os gerne, hvor I finder det nærmeste marked.

Et øhav i verdensklasse

De er fulde af varme, nærvær og autenticitet. Oplev de enkelte sydfynske øer, deres fantastiske natur og beboere. I er garanteret en helt speciel oplevelse, som I sent vil glemme. Hele vejen omkring Fyn ligger der øer. Store og små, beboede og ubeboede. 96 øer i alt - og flest syd for Fyn.

Hver ø har en særlig historie og særlige kendetegn. Ærø med dens herlige natur og kig til Østersøen. Drejø, hvor kunsten blomstrer eller Skarø, der kendt for sin fantastiske is og hyggelige festival. På nordøstsiden af Fyn finder du vilde Romsø, hvor naturen har passet sig selv i århundreder, eller hvad med Æbelø, hvor I kan gå til ved lavvande.

Mulighederne er mange – det er bare at sige; ”Rigtig god fornøjelse”.

Aktiv ferie

Har I lyst til at kombinere jeres ophold på Hotel Faaborg Fjord med diverse aktiviteter, så hjælper vi jer gerne. I receptionen kan I leje cykler, og vi er klar med forslag til en masse spændende ture i området omkring hotellet. Har I lyst til at fiske, sejle kajak, ride, kiresurfe, dykke eller vandre, så er det bare at sige til.

Eventyrlige oplevelser for børn

Foruden de mange aktiviteter til børn på Hotel Faaborg Fjord, så kan I for alvor få sved på panden og blive helt forpustede af alle de sjove ting, I kan lave på Fyn. Sejle. Cykle. Klatre. Gå på opdagelse på de store slotte og lære en masse spændende ting om gamle dage. Uanset hvor på Fyn, I befinder jer, så er I aldrig langt fra store oplevelser. Leg og lær, møde de fynske vikinger, tag på stranden eller oplev Fyn som i 1800-tallet.

I H.C. Andersens fodspor

Man kan ikke sige Fyn uden også at sige H.C. Andersen. Og når man besøger Fyn, bliver det tydeligt, hvor han hentede inspiration til mange af sine berømte eventyr. Især i Odense, men også andre steder på Fyn, kan man finde spor efter den store digter.

Men det er ikke kun H.C. Andersen, der lod sig betage og inspirere af den smukke fynske natur, lyset og vandet. Et utal af kunstnere finder inspiration på den grønne ø i hjertet af Danmark, så er I kunstinteresseret, så findes der et bredt udvalg af gallerier, museer mv. både i Faaborg og på resten af Fyn.