Ankomst

Afgang

Voksne

Børn

Værelser

Villa Horseløkke

Elegance, eksklusivitet og nostalgi er nogle af de ord, der med rette beskriver vores patriciervilla Villa Horseløkke. Stuklofter, prismelysekroner, et eksklusivt interiør og en betagende panoramaudsigt over Faaborg Fjord er, hvad I kan vente jer, når I træder indenfor i den nyrenoverede Villa Horseløkke.

På 1. sal ligger to elegante suiter hver med deres terrasse, der med fordel kan bruges af forretningsrejsende, der ønsker at kunne afholde mindre private møder. Suiterne er naturligvis også oplagte for jer som brudepar eller til et romantisk weekendophold.

Villa Horseløkke råder over det eksklusive selskabslokale Havestue og de tilhørende stuer, der med fordel kan benyttes til velkomstdrinks, gavebord eller til kaffen. Stuerne kan også benyttes som grupperum i forbindelse med møder eller konferencer.

Villa Horseløkke blev bygget i 1914 som en erstatning for en udtjent krobygning fra 1808. I 1960’erne blev villaen omdannet til hotel og har siden fungeret som en del af hotellet, der blev bygget i 1981. I 2014 har villaen undergået en gennemgribende renovering både udvendigt og indvendigt, så den i dag fremstår som den majestætiske patriciervilla den er.

Kontakt os gerne i dag og hør om mulighederne for at holde jeres næste arrangement i Villa Horseløkke. T: 6261 1010 eller via mail: konference@hotelfaaborgfjord.dk