Ankomst

Afgang

Voksne

Børn

Værelser

Værelser og suiter

Vi har 128 dejlige moderne dobbeltværelser fordelt på kategorierne standard, superior og suiter. Alle værelser har altan eller terrasse, badeværelse med hårtørrer og tv. Alle værelser har undergået en forvandling i 2014 med nye tæpper, gardiner, sengetæpper, pyntepuder, skriveborde, lamper og fladskærms TV.

I den nyrenoverede patriciervilla Villa Horseløkke ligger vores 2 fantastiske suiter med udsigt direkte ud over Faaborg Fjord. Suiterne er individuelt indrettede med øje for detaljer og med møbler af høj kvalitet i både stue og soveværelse. Kun det bedste er godt nok til disse suiter, så I kan roligt glæde jer, hvis I har reserveret en af vores suiter, til et eksklusivt ophold i luksuriøse rammer på en af Danmarks smukkeste beliggenheder.

Morgenmaden står klar

Når I vågner efter en god nats søvn, venter der en stor og indbydende morgenbuffet i restauranten, der naturligvis er inkluderet i prisen.

Check-in og ud
Check-in på værelserne kan ske fra kl. 15.00, og check ud på hverdage, i weekender og i helligdage er kl. 10.00 og kl. 9.00 for konferencegæster.

Børn
Er der noget bedre end at have tid nok til og med børnene? Vi byder børnefamilierne mere end velkomne. Her er masser af plads og sand nok på stranden og i den store sandkasse bag den centrale værelsesfløj, så ingen bliver misundelige på andres sandslotte. Mange af vores superiorværelser har ”connecting doors”, og er dermed oplagte til børnefamilier og halvstore børn, der ikke ønsker at sove alene. Der kan max. være 2 opredninger/roll-away beds pr. værelse. Prisen for en ekstra seng i superiorværelse er kr. 200,- op til 13 år. Børn under 3 år gratis, hvis der medbringes egen seng.

Hunde er velkomne
På Hotel Faaborg Fjord må I gerne medbringe jeres hund, venligst gør opmærksom på dette, når I reserverer. Der vil være et ekstra tillæg på kr. 200,- pr. ophold.