Tjenerelev søges

elev

Tjenerelev til Restaurant Vinoteket

Drømmer du om en karriere i hotelbranchen? Så har du mulighed for at tage hul på eventyret som tjenerelev i Hotel Faaborg Fjords restaurant Vinoteket.

På Hotel Faaborg Fjord er vores medarbejdere vores vigtigste ressource. Det er medarbejderne, der får alt til at fungere og spille sammen, så gæsterne får oplevelser i særklasse på deres ophold i de skønne sydfynske omgivelser.  

Med fokus på uddannelse, erfaring, løbende opkvalificering og kvalitetssikring sammensætter vi et perfekt team af personligheder og kompetencer. Vi vil gerne have dig med om bord, hvis du:

       er dygtig

       er engageret,

       er dedikeret

       har let til smil

       er serviceminded

       har lyst til en uddannelse inden for eller tjenerfaget i hotelbranchen

 

Vores hotel er i rivende udvikling og byder på masser af skønne faciliteter; et nybygget spa- og wellnessområde, egen badebro, beachvolleybane,  loungeområde, strandbar og 4 stjernede konferencefaciliteter mm., så der er meget, der skal spille sammen og to dage er sjældent ens. I vores restaurant har vi fokus på sæsonbaserede råvarer og tilpasser menuen i så høj grad som muligt efter de råvarer, som vores lokale fødevareproducenter løbende udvikler og tilbyder. Vi sætter bæredygtighed, dyrevelfærd og årstidernes frugt og grønt højt og arbejder hele tiden på at udvikle os.

 

Så har du lyst til at blive elev på en dynamisk arbejdsplads, hvor du bliver en del af en hjertevarm og ambitiøs medarbejderflok, så skynd dig at send en ansøgning, cv og billede til Restaurantchef Nicolaj Hyllested restaurant@hotelfaaborgfjord.dk
Tiltrædelse efter nærmere aftale.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference er et hotel i rivende udvikling

Vores placering på første parket til det sydfynske øhav, et helt nyetableret spa og wellnessområde samt et 4 stjernet konferencecenter betyder, at vi er et attraktivt valg for både leisure og business kunder. Med 128 dobbeltværelser, 180 pladser i restauranten, selskabslokaler og plads til op til 500 konferencegæster i vores Kongressal samt yderlige 12 konference lokaler i  forskellige størrelser, egen badestrand, skov, Strandbar, og store udendørs faciliter, sker der altid noget på hotellet – både hverdage og weekender året rundt.

Hotel Faaborg Fjord
Svendborgvej 175
DK-5600 Faaborg
Telefon  62 61 10 10
info@hotelfaaborgfjord.dk

BANK

Sydbank
Reg.: 7117
Kontonummer: 1248579
SWIP: SYBKDK22
IBAN: DK5571170001248579
CVR nr.: 25592794

© 2021 Hotel Faaborg Fjord - All rights reserved.

menu