Ankomst

Afgang

Voksne

Børn

Værelser

Til vands

Uanset om solen skinner eller regnen siler ned, så byder Sydfyn og det omkringliggende Øhav på et hav af oplevelser. Øerne ligger som perler på en snor i Det Sydfynske Øhav. Syd for Faaborg ligger Bjørnø, Lyø og Avernakø samt Ærø, som alle kan nås med færge fra Faaborg Havn. På Bjørnø står desuden vores lavvu, hvor I kan samles til velkomstdrink eller teambuilding aktiviteter inden jeres arrangement på Hotel Faaborg Fjord.

Elsker du roen og freden, der udfolder sig i forbindelse med lystfiskeri, så kan du glæde dig til et besøg på Sydfyn. Mange års vedvarende arbejde med pleje og genoprettelse af de Fynske vandløb har gjort området til et eldorado for lystfiskere.

I sommerperioden sejler det smukke gamle træskib Meta fra Faaborg på Ø-tur til Avernakø om formiddagen og en nostalgisk solnedgangs tur om aftenen. Billetter kan købes på Faaborg Turistbureau.

Har I lyst til at opleve Sydfyn fra vandsiden, og har Imod på at prøve kræfter med at ro havkajak, så findes der flere muligheder for at lade pagajerne føre jer på vej. Har I derimod mere lyst til at få masser af vind i håret, så er en tur i speedbåd også en mulighed.

Kontakt receptionen, der står klar til at hjælpe og guide jer.