Ankomst

Afgang

Voksne

Børn

Værelser

Teambuilding og Events

Med en beliggenhed som Hotel Faaborg Fjords er mulighederne for at styrke sammenholdet på arbejdspladsen med diverse teambuilding aktiviteter uendelige, hvad enten det er til lands, til vands eller i luften.

Vi har i flere år arbejdet med at arrangere diverse teambuilding events og har indgået et spændende samarbejde med firmaet Fieldmore, der er specialister indenfor afvikling af disse former for events.

Prøv foreksempel de nye muligheder som Drone Racing, Firefighter Challenge, Bow Battle og/eller Water Tubing - Download vores katalog med flere muligheder til højre på siden. Tøv endelig ikke med at kontakte os for nærmere information på konference@hotelfaaborgfjord.dk eller på T: 6360 6166. Rigtig god fornøjelse!  

 

Ny samarbejdspartner på Hotel Faaborg Fjord 

I samarbejde med Lykke & Co. A/S tilbyder vi underholdende teambuilding aktiviteter, der er helt uafhængige af vind og vejr. Man kan deltage som man er uanset fysisk formåen - og man kan deltage i sit normale tøj. Der er flere forskellige typer af spil, alle af et par timers varighed, og som egner sig til forskellige anledninger.

Der er blandt andet mulighed for at samarbejde i den gode sags tjeneste med masser af gode grin og smil på læben. Være innovative og opleve, at alle kan få gode idéer. I kan vælge at sætte fokus på sundheden på arbejdspladsen - uden løftede pegefingre. Eller I kan stå midt i efterforskningen af en kompliceret kriminalsag, da der er sket et mord på Hotel Faaborg Fjord.

Se mere her https://www.lykkeco.dk/hotelfaaborgfjord/ eller kontakt os på 6360 6166 eller konference@hotelfaaborgfjord.dk for mere information.