Faciliteter - Hotel Faaborg Fjord
Information om COVID-19

Vi har en klar strategi for håndteringen af COVID-19 forbehold

Læs mere her

De varmeste hilsner fra alle os på
Hotel Faaborg Fjord

Husk at du kan bruge dit gavekort fra
Small Danish Hotels hos os

FØRSTE PARKET TIL DET SYDFYNSKE ØHAV

EGEN STRAND!
Spafaciliteter på Hotel Faaborg Fjord

Lad roen sænke sig

I september 2020 åbner vores nye og lækre spa- og wellnessområde med alt, hvad hjertet begærer. I samarbejde med vores dygtige arkitekter har vi fingeren på pulsen, så vi kan give dig en eksklusiv wellnessoplevelse direkte fra hjertet.

Spa

Indendørs luksus

Sænk dig ned i den boblende jacuzzi, og lad varmen lindre spændingerne i dine skuldre. Besøg de forskellige sauna og oplevelser området byder på. - Et vakuum af ro!

Massage og varmebænke topper din oplevelse med et kropsligt og lindrende fokus. I midten af spaområdet står den store vandpejs, som kaster et roligt lys over loungeområdet. Her kan du nyde en forfriskning fra velværebaren eller et glas bobler, alt imens du nyder stilheden eller måske lytter til din yndlingspodcast i dine høretelefoner.

 

Udendørs forfriskning

Ønsker du at trække lidt af den friske luft fra fjorden, skal du blot slentre ud på den tilhørende terrasse, som bygges af lækre og massive træmaterialer.

Omkring terrassen plantes højbede og smukke græsser, som både sender tankerne mod det maritime liv og værner om din ro og dit privatliv. Her vil der være mulighed for udendørs brus og udendørs sauna hvor sauna gus kan fylde dig med æteriske olier.

Benyt vores bruse- og saunaområde før og efter din wellnessoplevelse. Badekåber og tøfler udleveres ved køb af indgang til området. Spaområdet er åbent for både dags- og hotelgæster. Vores spa- og wellnessområde vil desuden være forbeholdt voksne over 16 år, så du kan nyde uforstyrret afslapning.

 

Forlæng dit spa- og wellnesseventyr med en skøn overnatning

Nedenstående kan først bookes, når datoen for færdiggørelsen af Spa & Wellness afdelingen er offentliggjort. Kontakt personalet for mere information.


-
-