Behandlinger - Hotel Faaborg Fjord
Information om COVID-19

Vi har en klar strategi for håndteringen af COVID-19 forbehold

Læs mere her

De varmeste hilsner fra alle os på
Hotel Faaborg Fjord

Husk at du kan bruge dit gavekort fra
Small Danish Hotels hos os

FØRSTE PARKET TIL DET SYDFYNSKE ØHAV

EGEN STRAND!
Find dine spabehandlinger i Faaborg

Zoneterapi, massage og kraniosakral

I september 2020 åbner vores nye spa- og wellnessområde med alt hvad hjertet begærer. Vi har allieret os med tre professionelle og lokale behandlere, som vil være med til at give dig en eksklusiv wellnessoplevelse direkte fra hjertet. Du skal blot læne dig tilbage og lade roen sænke sig over din krop og sind. Behandlingerne er tilegnet både dags- og hotelgæster.

Zoneterapi

Denne handlingsmetode foregår med behagelige trykpåvirkninger på fx ørerne, i ansigtet, på hænderne eller på fødderne. Når der trykkes på særligt udvalgte steder, vil påvirkningen fjerne energiblokeringer. Det betyder, at nervesystemets impulser øges, kredsløbet optimeres og immunforsvaret styrkes. Derudover bevirker zoneterapi, at lymfe- og affaldsstoffer drænes bort.

Massage

Terapeutisk massage er den ultimative vej til afslapning. Det handler om at slippe kontrollen, komme ud af hovedet og overgive sig til sin krop. På Hotel Faaborg Fjord tilbyder vi både en wellnessmassage og en fysiurgisk massage med fokus på en mere dybdegående behandling af muskelvævet.

Kraniosakral

Kranio-Sakral er en terapiform, som fokuserer på nænsomme berøringer, hovedsaligt omkring dit kranie, din rygsøjle og dit korsben. Kranio-Sakral-terapi tager udgangspunkt i kroppens egen evne til at helbrede sig selv.

Hensigten er således at fjerne spændinger og blokeringer i kroppen, som påvirker dig både psykisk og fysisk. Det gælder både fysiske skavanker og andre negative energier såsom stress, chok eller sorg.

 

Forlæng dit spa- og wellnesseventyr med en skøn overnatning.

Nedenstående kan først bookes, når datoen for færdiggørelsen af Spa & Wellness afdelingen er offentliggjort. Kontakt personalet for mere information.


-
-