Hotellet lukker midlertidigt

Vi har, ifølge anbefalingerne, lukket Hotel Faaborg Fjord til og med 13. april 2020.

Vi glæder os til at byde jer velkommen tilbage efter påske.

De varmeste hilsner fra alle os på
Hotel Faaborg Fjord

Husk at du kan bruge dit gavekort fra
Small Danish Hotels hos os

Første
parket til det sydfynske øhav

Egen Strand!
Spa og wellness i det sydfynske

En oase af velvære

Mangler du en oase af velvære på Sydfyn, behøver du ikke at vente længe. Hotel Faaborg Fjord er i rivende udvikling, og i september 2020 kan du tage på eventyr i vores splinternye spa- og wellnessområde. Helt i flæng med Det Sydfynske Øhav i vores forhave og den private skov i vores baghave, tager vores dygtige arkitekt udgangspunkt i både den glinsende fjord og den rolige skov.

Et modstykke til den travle hverdag

Centralt beliggende i Hotel Faaborg Fjords bygningskompleks ånder der snart fred, idyl og magiske stunder i vores nye spa- og wellnessområde. Her kan du nyde et vakuum af velvære med dine kollegaer, din kæreste eller dine venner.

Området vil byde på spabade i forskellige former, størrelser og temperaturer samt en velværebar med forfriskninger, hvor du kan forsyne dig med lækre forfriskninger fra Restaurant Vinoteket.

Derudover bliver området et mekka af dampbad, brus, behagelige siddeplinte, massagerum og alt, hvad et fortravlet sind kan begære. Vores spa- og wellnessområde vil være forbeholdt voksne over 16 år, så du kan nyde uforstyrret afslapning.

 

Projektet

Det eksisterende rum til swimmingpool omdannes til et nyt spa / wellness område - centralt beliggende i Hotel Faaborg Fjord´s bygningskompleks. I dag er rummet karakteriseret ved at være domineret af det tomme bassin, og har præg af at være et opbevaringsrum.


Potentialet er åbenbart - rummet vil kunne omdannes til et fint wellness område, ved at udnytte bassinet til nedbyggede spa-bade, og ved at åbne op i facaden mod nord - det grønne område - så der vil komme mere lys og lethed over rummet. De eksisterende nyere flisebeklædte vægge bevares så vidt muligt, da de mørke og store fliser giver en god ro og hygge til rummet. Gulve, plinte og nye opbygninger i gulv belægges med nye, lyse gulvklinker, der tilpasses det eksisterende.


Det foreslås, at rummet opdeles således, at der mod de tilstødende lokaler etableres funktioner såsom glas-dampbad, brus, frugt/juice-bar, reoler til opbevaring, samt massage- og siddeplinte, således der bliver en rolig og klar opdeling af funktionerne, og at der bliver så meget gulvplads og rumlighed som muligt. I centeret af rummet - i den eksisterende pool - nedbygges der spabade i forskellige størrelser og former. Midt i rummet foreslås etableret en skulpturel vandpejs, som både fungerer som rumdeler og som fokuspunkt. I det ene hjørne etableres et spa-område med et stort spa/ swimspa til 6-7 personer, samt hyggeområde med mindre pejs.


Facaden mod nord, åbnes op ved at isætte større vinduespartier. Samtidigt foreslås muligheden for at isætte et rytterovenlys, der vil tilføre rummet lys og volumen. Udenfor kan etableres en træterrasse, med afskærmende beplantning i form af græsser, der både afskærmer mod værelserne og skaber associationer til strandliv og det maritime.


-

Vi trækker naturen
med ind i varmen

Du skal naturligvis kunne mærke den sydfynske energi, når du opholder dig i vores nye spa- og wellnessområde. Midt i rummet planlægger vi at etablere en skulpturel vandpejs, som en kærlig hilsen til vores omkringliggende skov og bålplads. Samtidig åbner vi op for vores store facade mod nord, så du kan nyde udsigten over vores grønne områder, mens du lader roen sænke sig.

Ønsker du at trække lidt af den friske luft fra fjorden, kan du blot slentre ud på den tilhørende terrasse, som skal bygges af lækre og massive træmaterialer. Omkring terrassen skal der plantes højbede og smukke græsser, som både sender tankerne mod det maritime liv og værner om din ro og dit privatliv.

Det fantastiske projekt er allerede påbegyndt, og vi glæder os til at byde dig velkommen i vores nye spa- og wellnessområde.

-
-