Ankomst

Afgang

Voksne

Børn

Værelser

Selskaber og fest

Ønsker I en helt uforglemmelig fest så lad Hotel Faaborg Fjord danne rammen om jeres næste arrangement. Vi tilbyder et væld af faciliteter, der kan være med til at gøre jeres fest til et minde for livet. Uanset om I skal holde konfirmation, bryllup, fødselsdag, reception eller måske firmafest, så sørger vi for at rammerne passer til anledningen og jeres ønsker.

Vores restaurant sætter den perfekte scene til hyggelige og stemningsfyldte sammenkomster. Nyd en velkomstdrink på vores store terrasse med udsigt over Faaborg Fjord og fortsæt festen i restauranten, der med sine panoramavinduer ud mod fjorden sikrer masser af lys og luft. Har I lyst til at få sand mellem tæerne så kan vores overdækkede Beach Bar lede tankerne og stemningen hen til Tom Cruise og filmen Cocktail med kulørte drinks, snacks og kulørte parasoller. For selskaber op til 45 personer kan festen holdes i den skønne "Villa Horseløkke" - ring og hør nærmere for merpris.

I det sydfynske spisekammer, der bugner af lækre, friske råvarer, henter vi masser af inspiration til spændende menuer. Vi går gerne en ekstra mil, så vores dygtige kokke får de bedste grøntsager, fisk, kød og frugt stillet til deres rådighed, så de kan kreere velsmagende og veltillavet mad til jeres fest.

I vores selskabsmenuer kan I vælge mellem et udvalg af forretter, hovedretter og desserter og selv sammensætte menuen til jeres fest, eller I kan vælge vores store festbuffet. Download vores menuer og lad jer inspirere.

Skulle I ha’ lyst til at se hotellet, faciliteterne og de skønne omgivelser, så er I meget velkomne til at kigge forbi og få en rundvisning. Kontakt os gerne på forhånd og aftal et nærmere tidspunkt på T: 6261 1010.