Billederne der vises på siden er ikke et udtryk for den aktuelle menu men en inspiration til Horseløkkes stil og sammensætning.
Hos Restaurant Horseløkke kan du vælge en 3 eller 7 retters menu, hvor sæsonens bedste råvarer bliver til kulinariske oplevelser og smag, æstetik samt kvalitet går hånd i hånd. Uanset om du ønsker en lille menu eller en fuldendt smagsrejse, lover vi en velsmagende gourmet oplevelse i hyggelige omgivelser.
DKK | 500.-
3 retters menu
Inklusiv vin-/saftmenu med kaffe og sødt
DKK | 750.-
3 retters menu
Kun menu
DKK | 500.-
2 Kreative snacks
serveret med et glas matchende bobler
DKK | 125.-
Tilpasset vinmenu
Et udvalg af spændende vin eller gourmet saft
DKK | 250.-
DKK | 1200.-
7 retters menu
Inklusiv 2 snacks med bobler, vin-/saftmenu med kaffe og sødt
DKK | 2000.-
7 retters menu
Kun menu
DKK | 1200.-
2 Kreative snacks
serveret med et glas matchende bobler
DKK | 125.-
Tilpasset vinmenu
Et udvalg af spændende vin eller gourmet saft
DKK | 800.-
MENU FRA 1. april
Maltpude
med oksetatar og caviar
Glaskålsravioli
med røget blåmusling og dild creme
Dampet helleflynder
med ræddike, hollandaise på bøgeskud, Oscietra Caviar, sauterede sukkerærter og sprød tuille
Stegt lammemørbrad
med urtecrust, rose af rødbede og kartoffel med lardo og lammesauce med syltede ramsløgsblomster
Vaniljemousse
med rabarberkompot, rabarberglaze, marcipan og mælkebøtte is
Stenbiderrogn
med purløg, créme fraiche double og smørstegte blinins
Tatar af koldrøget ørred fra Musholm
med yuzu, skvalderkål, olivenolie creme, sauce på double creme med ørrerogn, syltede umodne blommer og grøn olie
Rimmet sorthummer
med selleri cannelloni, kammusling, hasselnødder fra Piemonte, sort trøffel og smørvalle skum
Foie gras terrine
med vagtel og pistacienødder, brioche, broken gel på sauterne, Nashi pære og syltede grønne tomater
Dampet helleflynder
med ræddike, hollandaise på bøgeskud, Oscietra Caviar, sauterede sukkerærter og sprød tuille
Stegt lammemørbrad
med urtecrust, rose af rødbede og kartoffel med lardo og lammesauce med syltede ramsløgsblomster
Vaniljemousse
med rabarberkompot, rabarberglaze, marcipan og mælkebøtte is
MENU FRA 1. MAJ
Østers
med double cream og urte olie
Røget blæksprutte
med safrancreme og tang
Dampet hvide asparges
med brændenælde creme, pocheret jomfruhummer, fermenteret asparges sauce
Wellington af sommerbuk
med svendborgskinke, svampe duxelles, trøfler og trøffelsauce
Skovmærkemousse
med æble og lime, dacquoise bund, vaniljeis og æble i havesyre
Pocheret kongekrabbe
med ramsløgscreme, fingerlime, grønne jordbær og agurk
Rose af hellefisk
i gulerod med fermenteret gulerodssauce, lilla gulerod og gedeost
Rimmede kammuslinger
med glaskål, Lyksvad caviar og sauce Gentle Thai fra Far og Søn
Nye kartofler med stegte kalvebrisler
syltede kartofler, syltesauce, løvstikke og ærteskud
Dampet hvide asparges
med brændenælde creme, pocheret jomfruhummer, fermenteret asparges sauce
Wellington af sommerbuk
med svendborgskinke, svampe duxelles, trøfler og trøffelsauce
Skovmærkemousse
med æble og lime, dacquoise bund, vaniljeis og æble i havesyre
Vi tager højde for diverse fødevareallergener samt intolerancer | Særlige hensyn meddeles gerne forud dit besøg | Der tages forbehold for mindre ændring i menuen
Drømmer du om et gourmetophold på Fyn, hvor gastronomi, charme, forkælelse og afslapning går hånd i hånd? Hos Restaurant Horseløkke kan du opleve det bedste fra det fynske køkken i en eksklusiv og stemningsfuld setting, kombineret med Spa & Wellness, overnatning og lækker morgenbuffet på Hotel Faaborg Fjord.
Vores 3 unikke Horseløkke Getaway’s er skræddersyede ophold til livsnydere og madelskere, der ønsker mere end blot en middag – her får du en komplet smagsrejse i historiske rammer.
Billederne der vises på siden er ikke et udtryk for den aktuelle menu men en inspiration til Horseløkkes stil og sammensætning.
Restaurant Horseløkke er mere end bare en spisested – det er et madunivers, hvor kvalitet og passion for mad og service står i centrum. Vi forstår, at en god restaurantoplevelse handler om mere end bare mad; det handler om at skabe gode minder og smagsoplevelser.
Villa Horseløkke danner rammen om en særlig oplevelse. De historiske rammer i villaen sætter den helt rette stemning, og I kan nyde selskabet, udsigten og forplejningen.
Restaurant Horseløkkes madunivers er smagsoplevelser, hvor kvalitet og bæredygtighed går hånd i hånd. Vi har dedikeret os til at give vores gæster en oplevelse ud over det sædvanlige, og det begynder med de bedste råvarer.
Kvalitet er grundlæggende
Vi tror på, at kvalitet i madlavning starter med kvalitetsråvarer. Derfor er vi stolte af vores samarbejde med udvalgte lokale producenter og leverandører, der deler vores passion for friske, lokale og økologiske ingredienser. Vores menu er baseret på råvarer i sæson og gerne fra vores region, hvor hver bid er fyldt med autentisk og naturlig god smag.
Book dit bord i dag
Ledet af erfaring og passion
I spidsen for Restaurant Horseløkke er kokken Daniel Egholm Jakobsen og restaurantmanageren Mie Gaarde Lambrecht. Sammen har de erfaring fra nogle af landets mest anerkendte spisesteder, herunder Restaurant Noma, Resumé, Styrbæks og Sinatur Hotel. Deres fokus på god service, bæredygtighed, lokale råvarer, økologi og genbrug er kernen i Restaurant Horseløkkes madfilosofi.
Den gode smag og service
Vi stræber efter at tilbyde vores gæster en god oplevelse uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores menuer er skabt med respekt for naturen og en forståelse for, hvad der smager godt. Vores priser er overkommelige, fordi vi tror på, at god smag ikke behøver at koste mange penge.
Fokus på mennesker og miljø
På Hotel Faaborg Fjord og Restaurant Horseløkke er vores medarbejdere en afgørende del af vores succes. Vi lægger stor vægt på at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor hver enkelt medarbejder behandles som en værdifuld ressource og med respekt. Denne filosofi afspejler sig i den gode service, vi tilbyder, hvor gæsternes tilfredshed er vores højeste prioritet.
Velkommen til vores restaurant, hvor kvalitet, bæredygtighed og god smag går hånd i hånd. Vi glæder os til at byde dig velkommen til en uforglemmelig spiseoplevelse.
Besøg Restaurant Horseløkke og nyd vores elegante omgivelser og forkæl dine smagsløg med en menu, der er skabt med sæsonens råvarer.
Hver sæson, ny menu!
Udforsk vores sæsoninspirerede menuer og dyk ned i de velsmagende retter, nyd lækre vine eller saftmenuer og skab gode minder med mennesker du holder af.
Vi ser frem til at byde dig velkommen til en helstøbt oplevelse på Restaurant Horseløkke.
Hotel Faaborg Fjord
Svendborgvej 175
DK-5600 Faaborg
Telefon 62 61 10 10
info@hotelfaaborgfjord.dk
Ringkjøbing Landbobank
Reg.: 7670
Kontonummer: 10927277
SWIFT: RINGDK22
IBAN: DK5176700010927277
CVR nr.: 25592794
Vi tager forbehold for evt. fejl, mangler og ændrede priser. Oplysninger kan ændres uden varsel. Kontakt os for spørgsmål og aktuelle oplysninger.
Mandag-Fredag Kl. 6:30-22:00
Lørdag-Søndag Kl. 7:30-20:30
Adgang til hotel udenfor normal åbningstid gives med adgangskode
HOTELLET HOLDER LUKKET
d. 14. til og med d. 26. december 2025 & igen fra den d. 1. til og med d. 7. januar 2026
MORGENMAD
Mandag – fredag Kl. 6:30 – 9:30
Weekender, ferier samt helligdag Kl. 7 – 10:30
HOTEL RESTAURANT
Mandag-Fredag Kl. 6:30 – 23:00
Lørdag -Søndag Kl. 7:00 – 0:00
Fra november til og med marts er restauranten søndagslukket efter morgenmaden.
RESTAURANT HORSELØKKE – A LA CARTE
Tirsdag – lørdag Kl. 18:00-23:00
Lukket søndag og mandag
Tirsdag – søndag
Kl. 8:00-23:00
Mandag lukket
DAY SPA
Op til 4 timers spa-adgang
Tirsdag – fredag kl. 8:00 – 23:00
Lørdag – søndag kl. 8:00 – 19:30
Mandag lukket
© 2024 Hotel Faaborg Fjord - All rights reserved.
Glem kedelige mødelokaler! Hos Hotel Faaborg Fjord | Spa & Konference får I inspirerende omgivelser, skræddersyede aktiviteter og lækker forplejning – Midt mellem skov og havudsigt.
✔ Moderne mødelokaler & AV-udstyr
✔ Personligt værtskab & skræddersyede løsninger
✔ Unikke oplevelser – fra teambuilding til gratis spa
Få et tilbud inden for 24 timer – send din forespørgsel nu!