Information om COVID-19

Tryghed på Hotel Faaborg Fjord under COVID-19

Læs mere her

De varmeste hilsner fra alle os på
Hotel Faaborg Fjord

Husk at du kan bruge dit gavekort fra
Small Danish Hotels hos os

FØRSTE PARKET TIL DET SYDFYNSKE ØHAV

EGEN STRAND!
Hotel Faaborg Fjord skaber dine minder

Selskabslokaler med sjæl og udsigt

På første parket til det sydfynske øhav ligger Hotel Faaborg Fjord – klar til at afholde din uforglemmelige fest. Med eksklusive selskabslokaler og et lækkert gastronomisk overskud skaber Hotel Faaborg Fjord et fantastisk minde for dig og dine gæster.

Livet er fuldt af anledninger

Livet sker helt af sig selv, og netop derfor opstår der heldigvis utallige grunde til at samle sine kære. Måske leder dig og din kommende ægtefælle efter den perfekte lokation til et brag af en kærlighedsfest. Det kan også være, et af familiens unge mennesker skal fejres med en helt særlig konfirmationsfest.

Søger I nogle børnevenlige og rolige omgivelser til jeres fest efter barnedåben? Eller runder du et skarpt hjørne og ønsker at samle alle de gode mennesker i dit liv om en fantastisk fødselsdagsfest? Det kan også være, din lokalforening, virksomhed eller karriere har nået en milepæl, som kræver en solid celebration i form af en jubilæumsfest.

Livet er heldigvis fuldt af anledninger, og derfor står Hotel Faaborg Fjord klar til at skabe rammerne for en fuldstændig uforglemmelig fest.


-
-