Information om COVID-19

Tryghed på Hotel Faaborg Fjord under COVID-19

Læs mere her

De varmeste hilsner fra alle os på
Hotel Faaborg Fjord

Husk at du kan bruge dit gavekort fra
Small Danish Hotels hos os

FØRSTE PARKET TIL DET SYDFYNSKE ØHAV

EGEN STRAND!
Restaurant Vinoteket: Dit spisested i Faaborg

En menu fra hjertet

En del af kropslig og sjælelig afslapning og forkælelse er utvivlsomt gastronomiens trygge favn, og derfor står restaurantens personale altid klar til at trylle for dine smagsløg.

 

Det fynske spisekammer

Det fynske spisekammer bugner af lækre og friske råvarer, og derfor er der ikke langt fra jord til bord på Hotel Faaborg Fjord. Vi går gerne en ekstra mil for at skabe kvalitet til din gane – det gælder både frugt og grønt samt fisk og kød. Bæredygtighed, dyrevelfærd, økologi og årstidernes frugt og grønt er fundamentet for ethvert gastronomisk eventyr, og derfor gør vi et ærligt stykke arbejde for at nå de helt høje standarder. Vi skaber gastronomi med hjertet – og det skal ikke være på bekostning af miljøet, naturen eller vores dyr. Til den gode kokkekunst hører sig naturligvis også friskbagt fjordbrød. Dertil kommer en udsøgt vinmenu eller måske din yndlingsdrink, som vi mikser i baren.

Vores menu

Vores menu er i konstant og nysgerrig udvikling, så den passer til sæsonens råvarer. Vi sørger for at opdatere vores hjemmeside jævnligt, men hvis du har set dig varm på en bestemt ret, er du meget velkommen til at kontakte os, så sender vi dig den aktuelle menu hurtigst muligt. Velbekomme!

 

A la carte kort

De 4 årstider måned menu


-
-