Information om COVID-19

Tryghed på Hotel Faaborg Fjord under COVID-19

Læs mere her

De varmeste hilsner fra alle os på
Hotel Faaborg Fjord

Husk at du kan bruge dit gavekort fra
Small Danish Hotels hos os

FØRSTE PARKET TIL DET SYDFYNSKE ØHAV

EGEN STRAND!
Konfirmationslokale på Sydfyn

Første parket til Faaborg Fjord

”Åh, de smukke unge mennesker, pludselig er de stukket af. Som legesyge sommerfugle, den allerførste sommerdag”. Sådan sang vores allesammens Kim Larsen i en klassiker, der stadig skaber genklang i det ganske, danske land. Det er en helt særlig dag, når de unge mennesker skal konfirmeres. Det ved vi her på Hotel Faaborg Fjord, og derfor elsker vi at værne om jeres konfirmationsdrøm.

Vi oplever ofte, at vores gæster har helt specifikke drømme, når det kommer til konfirmationsfester. Ønsker I, at temaet skal afspejle forårets kommen? Vil I køre mere klassisk hvidt med et væld af blomster i regnbuens farver?  Måske har I visioner om et rustikt udtryk med varme lyskæder og en smuk dug i hør?

På Hotel Faaborg Fjord kan vi opfylde alle jeres ønsker, så dagen bliver præcis, som I drømmer om. Hvis du blot giver os et kald, så tager vi allerede nu en uforpligtende snak om, hvordan vi kan bygge lokale, temaer og affekter op.


-

Plads til leg
og underholdning

På Hotel Faaborg Fjord elsker vi livemusik, og derfor går vi gerne en ekstra mil for at bygge en scene op og skabe god lyd.

Vi kan også installere nogle audiovisuelle effekter, så der kan køre videoer på storskærm med eller uden lyd.

Vi har masser af plads til leg og underholdning, og vi planlægger selvfølgelig serveringerne efter alle jeres dejlige udskejelser.

Sydfynsk gastronomi
delikat konfirmationsmenu

I køkkenet hersker mantraet ”Fra sydfynsk jord til sydfynsk bord”. Det betyder, at du på Hotel Faaborg Fjord kan tage dine gæster med på gastronomisk eventyr med alt godt fra det sydfynske spisekammer.

Vi gør en dyd ud af bæredygtighed, økologi, dyrevelfærd og sæsonens frugt og grønt. Vi har et væld af muligheder for menuens sammensætning, og vi kan skræddersy både stilfulde menuer, buffeter, tilvalgsmenuer og fulde arrangementer med alt inkluderet.

I er meget velkomne til at komme og smage vores vine inden festen, så I, i samråd med restaurantchefen, kan sammensætte en helt unik og smagfuld vinmenu.

-
-
-