Information om COVID-19

Tryghed på Hotel Faaborg Fjord under COVID-19

Læs mere her

De varmeste hilsner fra alle os på
Hotel Faaborg Fjord

Husk at du kan bruge dit gavekort fra
Small Danish Hotels hos os

FØRSTE PARKET TIL DET SYDFYNSKE ØHAV

EGEN STRAND!
Jubilæumsfest

På første parket til Faaborg Fjord

Vores tilværelse er fuld af vigtige milepæle, som fortæller en historie om, hvilke veje vi har valgt at gå igennem tiden. Er du, din virksomhed eller måske din lokalforening ved at nå en vigtig milepæl? Måske drømmer du om at samle en masse gode mennesker, så I sammen kan nyde en solid celebration? Her på Hotel Faaborg Fjord elsker vi at tage hånd om din unikke fest, og derfor byder vi op til jubilæumsdans på første parket til Faaborg Fjord.

Vi kan håndtere det hele

Livet er heldigvis fyldt med anledninger, og derfor står Hotel Faaborg Fjord klar til at skabe rammerne for en fuldstændig uforglemmelig dag, aften eller nat.

Vores gæster har ofte helt specifikke visioner for deres fest, og derfor er vi professionelle festarrangører, med alt hvad det indebærer. Vi går en ekstra mil for at skabe dit unikke tema, udforme en specifik bordopstilling og gøre plads til underholdning og fri leg. Vi kan snildt opsætte en scene, fikse en storskærm og kæle for stemningen med audiovisuelle effekter.


-

Strand, skov
og fri leg

Her på Hotel Faaborg Fjord er vi rigtig gode til at udnytte vores lokation på første parket til Faaborg Fjord. Det kan være, du og dine gæster har lyst til at nyde et koldt glas på vores private strand. Det kan også være, I vil gå en tur i vores private skov med en Irish Coffee i hånden. Måske vil selskabet trække ind i baren eller ud i strandbaren efter den store middag. Alt er muligt, og vi tilpasser naturligvis serveringerne og områderne efter jeres behov.

På udflugt i det
sydfynske spisekammer

I køkkenet hersker mantraet ”Fra sydfynsk jord til sydfynsk bord”. Det betyder, at du på Hotel Faaborg Fjord kan tage dine gæster med på gastronomisk eventyr med alt godt fra det sydfynske spisekammer. Vi gør en dyd ud af bæredygtighed, økologi, dyrevelfærd og sæsonens frugt og grønt. Vi har et væld af muligheder for menuens sammensætning, og vi kan skræddersy både stilfulde menuer, buffeter, tilvalgsmenuer og fulde arrangementer med alt inkluderet.

Du er meget velkommen til at komme og smage vores vine inden festen, så du, i samråd med restaurantchefen, kan sammensætte en helt unik og smagfuld vinmenu.

 

-
-
-