Information om COVID-19

Tryghed på Hotel Faaborg Fjord under COVID-19

Læs mere her

De varmeste hilsner fra alle os på
Hotel Faaborg Fjord

Husk at du kan bruge dit gavekort fra
Small Danish Hotels hos os

FØRSTE PARKET TIL DET SYDFYNSKE ØHAV

EGEN STRAND!
Lej lokaler til fest i Faaborg

Fødselsdag på første parket til Faaborg Fjord

”Hip hurra, det’ min fødselsdag. Det er i dag den dag, jeg kom frem og sagde: Jeg kommer langvejs fra, sig nu pænt goddag til mig. Så’n dag som den dag i dag, den skulle man bare ha’ mange flere af”. Ak, den kære Tommy Seebach havde fat i noget, da han tilbage i 1982 opfordrede til at fejre, fejre og fejre. Her på Hotel Faaborg Fjord elsker vi også at fejre, og derfor står vi klar til at skræddersy dit unikke brag af en fødselsdagsfest.

Hotel Faaborg Fjord skaber din fødselsdagsfest

Hverdagen buldrer derudaf, og livet sker helt af sig selv. Derfor er det vigtigt – helt i tråd med Tommy Seebachs opfordring – at fejre en gang imellem.

På Hotel Faaborg Fjord kan vi skræddersy din fødselsdagsfest, så den bliver præcis, som du drømmer om. Det kan være, du drømmer om et brag af en fest med livemusik, audiovisuelle effekter, et prangende tema og herlig dans helt ud på de små timer. Det kan også være, du ønsker at samle alle dine gode mennesker til en hyggelig sammenkomst med en smagfuld menu og udsøgte vine. Uanset, hvordan du ønsker at byde op til fødselsdagsdans, kan vi sammensætte en fantastisk og kreativ løsning til dig og dine gæster.


-

Med fjorden
til bords

Faaborg Fjord bugter sig roligt og uforstyrret lige ude foran vores selskabslokaler, og i baghaven finder du vores private skov, hvor dine gæster kan strække benene med en øl, en Irish Coffee eller måske en kop kaffe i hånden.

Omgivelserne er helt unikke, og vores selskabslokaler er ligeså. På den måde kan vi afholde de mindre arrangementer i Restaurant Vinoteket, hvor det store panoramavindue giver frit udsyn til fjorden. Samtidig har vi masser af benplads i vores dejlige selskabslokaler.

På udflugt i det
sydfynske spisekammer

I køkkenet hersker mantraet ”Fra sydfynsk jord til sydfynsk bord”. Det betyder, at du på Hotel Faaborg Fjord kan tage dine gæster med på gastronomisk eventyr med alt godt fra det sydfynske spisekammer.

Vi gør en dyd ud af bæredygtighed, økologi, dyrevelfærd og sæsonens frugt og grønt. Vi har et væld af muligheder for menuens sammensætning, og vi kan skræddersy både stilfulde menuer, buffeter, tilvalgsmenuer og fulde arrangementer med alt inkluderet.

Du er meget velkommen til at komme og smage vores vine inden festen, så du, i samråd med restaurantchefen, kan sammensætte en helt unik og smagfuld vinmenu.

Se også vores opholdspakker her

 

-
-
-