Information om COVID-19

Tryghed på Hotel Faaborg Fjord under COVID-19

Læs mere her

De varmeste hilsner fra alle os på
Hotel Faaborg Fjord

Husk at du kan bruge dit gavekort fra
Small Danish Hotels hos os

FØRSTE PARKET TIL DET SYDFYNSKE ØHAV

EGEN STRAND!
Bryllupslokaler

På første parket til det sydfynske øhav

Tænk sig at finde kærligheden. Tænk sig at fejre kærligheden med en bryllupsfest. Tænk sig at holde bryllupsfesten ved det funklende fynske øhav i forhaven og en knejsende skov i baghaven. Lad Hotel Faaborg Fjord danne rammerne for kærligheden, festen og de minder, du aldrig glemmer.

Vi skræddersyr din magi 

Du finder Hotel Faaborg Fjord i grænselandet mellem detaljeorienteret knofedt og kreativ nytænkning. Vi gør en dyd ud af at trække på vores bundsolide erfaring, så jeres bryllupsfest kan afholdes med stor akkuratesse og detaljeorienteret årvågenhed. Når det så er sagt: Hvad I ønsker, skal I få.

På Hotel Faaborg Fjord elsker vi at gå en ekstra mil for at skabe magi på jeres bryllupsdag. Vi sammensætter lige præcis den kærlighedsfejring, som I drømmer om. Vi kan kræse om lys og lyd, så atmosfæren emmer af magi. Unikke løsninger i forhold til interiør, farvesammensætninger og bordopstilling er noget, vi nyder at føre ud i livet.

Holder du et sommerbryllup, kan vi kreere en summende blomstereng af et bryllupslokale. Med farverig botanik, florlette loftgardiner, en varm belysning, kulørte lamper, en hyggelig isbod og en spirende atmosfære.

Holder du et vinterbryllup, kan vi optø ethvert køligt hjerte med et eventyrligt winter wonderland, en stjernehimmel af levende lys og lyskæder, hvide loftgardiner og måske smukke effekter med tøris. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når vi sammensætter din helt unikke bryllupsdrøm.

Vi kan fikse et hyggeligt bålsted, badning fra vores private badebro, en popcornmaskine, himmellanterner, smagfulde diskolys, neonskilte, blomsterbuer, tæppeløbere, fakler, bålfade, lysskilte, photo booth, hangover kit til dine gæster, engangskameraer på bordene etc. Alle de fine detaljer som kan sætte a cherry on the top. *

*De nævnte ting bestilles hjem mod gebyr og tillæg og er ikke fast inventar på Hotel Faaborg. 


-

Sydfynsk Gastronomi
og unikke bryllupsmenuer

På Hotel Faaborg Fjord skræddersyer vi jeres bryllupsmenu og giver kreativ sparring fra start til slut. Vi sammenfletter en mad- og vinmenu, som passer til lige netop jeres temperament, jeres gæster bliver mætte på både kærlighed og gastronomisk trylleri. 

Restaurant Vinoteket tager dig og dine gæster med på en gastronomisk rejse med et touch af Sydfyn. Hotel Faaborg Fjord emmer af madglæde og service i øjenhøjde, og vi nyder at levere lækkerier til både ganen og sindet.

Bon appétit.

Bryllupslokaler
til den store dag

Hotel Faaborg Fjord har lokaler til enhver fejring, og de vækkes til live, når festen kalder. Med sine 328 kvadratmeter og en kapacitet på op til 376 gæster, lægger vores største lokale i kakkelovnen op til en fantastisk fest. Drømmer du om et mere intimt bryllup, har vi også lyse og lækre lokaler til den mere intime bryllupsfest.

Vores dejlige patriciervilla Villa Horseløkke er utvivlsomt romantikkens og intimitetens højborg. Villaen ligger omringet af en lækker strandbar, en grøn have og fjordens forfriskende sus. I et fint sammensurium af elegance, ekstravagant hygge og historiske vingesus finder du både stuklofter, prismelysekroner, stilsikkert interiør og en fantastisk udsigt over Faaborg Fjord.

I Villa Horseløkke finder du også vores to suiter, som begge har balkon og fjordudsigt. Omgivelserne er perfekte til en dejlig bryllupsnat og en rolig morgen i hinandens arme.

Restaurant Vinoteket er også en smuk lokation for din kærlighedsfejring. Her er der højt til loftet, et magisk lys og et panorama vindue med udsigt over Faaborg Fjord.

-
-

Vågn op til
fjordudsigt

Efter en helstøbt fejring er dine gæster måske klar til at dejse om i en blød seng, mætte, glade og med røde kinder efter et glas vin eller to. Der findes ikke noget mere befriende end at kunne give sig hen til en fantastisk fest uden at bekymre sig om den natlige hjemrejse.

På Hotel Faaborg Fjord kan du, din partner og jeres gæster spendere natten i lukrativ hygge. Ligeledes kan I kramme jeres gæster farvel dagen efter ovenpå en skøn morgenmad og måske en lille hovedpinepille.

 

Se vores værelser her

-
-