Information om COVID-19

Tryghed på Hotel Faaborg Fjord under COVID-19

Læs mere her

De varmeste hilsner fra alle os på
Hotel Faaborg Fjord

Husk at du kan bruge dit gavekort fra
Small Danish Hotels hos os

FØRSTE PARKET TIL DET SYDFYNSKE ØHAV

EGEN STRAND!
Lokaler til barnedåb

På første parket til Faaborg Fjord

”Barndommens land, tidens mælketand. Verden er ny for dit øje, folk er to-tre meter høje. Så de må bøje sig ned til dig”. Vi kender alle Benny Andersens ”Barndommens land”, hvor det lille barn ser verdens umiddelbare skønhed med helt uspolerede øjne. Barnedåben er ofte efterfulgt af barnets første store fest, og Hotel Faaborg Fjord elsker at skabe den perfekte dag for jeres lille nye familiemedlem – hvad end I ønsker en hyggelig sammenkomst eller en fabelagtig fest.

Vi skræddersyr barnets første fest

Først og fremmest skal der lyde et stort tillykke med jeres lille ny. Som nybagte forældre har I helt sikkert en masse ideer til, hvordan barnets første fest skal foregå.

Her på Hotel Faaborg Fjord nyder vi at kæle for detaljerne, og vi plejer at sige, at alt kan lade sig gøre. Vi kan sammensætte et unikt tema efter jeres ønsker. Det kan være, I ønsker et rustikt tema med varme lyskæder i lange baner, en smuk hørdug og store keramikvaser med årstidens botanik. Det kan være, I drømmer om et klassisk hvidt tema med et væld af blomster i alle regnbuens farver. Måske har I visioner om en masse blå detaljer, lyserøde detaljer eller en mere kønsneutral stil. Hvis I giver os et kald allerede i dag, så kan vi sammen tage en uforpligtende snak om jeres dåbsdrøm.


-

Sydfynsk Gastronomi
få skræddersyet jeres menu

I køkkenet hersker mantraet ”Fra sydfynsk jord til sydfynsk bord”. Det betyder, at du på Hotel Faaborg Fjord kan tage dine gæster med på gastronomisk eventyr med alt godt fra det sydfynske spisekammer.

Vi gør en dyd ud af bæredygtighed, økologi, dyrevelfærd og sæsonens frugt og grønt. Vi har et væld af muligheder for menuens sammensætning, og vi kan skræddersy både stilfulde menuer, buffeter, tilvalgsmenuer og fulde arrangementer med alt inkluderet.

I er meget velkomne til at komme og smage vores vine inden festen, så I, i samråd med restaurantchefen, kan sammensætte en helt unik og smagfuld vinmenu.

-
-