Information om COVID-19

Tryghed på Hotel Faaborg Fjord under COVID-19

Læs mere her

De varmeste hilsner fra alle os på
Hotel Faaborg Fjord

Husk at du kan bruge dit gavekort fra
Small Danish Hotels hos os

FØRSTE PARKET TIL DET SYDFYNSKE ØHAV

EGEN STRAND!
Restaurant ved Faaborg Fjord

Et gastronomisk eventyr på Sydfyn

”Madlavning er den ultimative gave,” erklærer den britiske kok Jamie Oliver, som er kendt for at levere kærlighed til folket gennem gastronomisk udfoldelse, læren og oplysning. Her på Hotel Faaborg Fjord er vi ganske enige, og derfor er en af vores fornemmeste opgaver at give dig en gave fra hjertet, når vi sammensætter dit gastronomiske eventyr på Sydfyn.

Fra sydfynsk jord til sydfynsk bord

Det fynske spisekammer bugner af lækre, friske råvarer, og derfor er ”Fra sydfynsk jord til sydfynsk bord” nærmest et mantra på Hotel Faaborg Fjord. Et godt og velsmagende måltid starter allerede i mulden, inde i stalden og ude på markerne.

Bæredygtighed, dyrevelfærd, økologi og årstidernes frugt og grønt er fundamentet for ethvert gastronomisk eventyr, og derfor gør vi et ærligt stykke arbejde for at nå de helt høje standarder. Vi skaber gastronomi med hjertet – og det skal ikke være på bekostning af miljøet, naturen eller vores dyr.


  • Naturlige lokaler
  • Panoramavinduer mod fjorden
  • Forhave med ude spil til børnene
  • Lounge bar efter middagen
  • Terrasse mod fjorden
-

Restaurant
Vinoteket

Restaurant Vinoteket er et livstykke af den sydfynske sjæl. Her kan du både finde en hyggelig bar, et spændende vinotek og en fantastisk gavl af glas, som giver dig en af Danmarks bedste udsigter ud over Faaborgs fjord.

I spidsen for din servering står dygtige kokke og tjenere, som sætter en stor ære i at kræse om lige netop dit besøg og dit måltid.

Restaurant Vinoteket åbner dørene for både hotellets gæster og den lokale faaborgenser, som skal ud og nyde en god middag med sin familie, sin udkårne eller sine venner.

En oase til
enhver smag

Når du sidder og betragter fjorden fra Restaurant Vinoteket, kan du både møde et blikstille spejl og et brusende virvar af skum.

Fjorden er forskellig, og mennesker er ligeså. Derfor har vi sørget for at indrette Restaurant Vinoteket, så der er små oaser til enhver smag og ethvert humør.

Vi har både plads til store, glade selskaber og små, intime middage. På solrige sommeraftener kan du slikke strålerne på vores terrasse, mens solen går ned. Du kan endda fortsætte hyggen i vores udendørs Strandbar, som inviterer på lækre dråber til ganen, sand mellem tæerne og lyden af bølgebrus.

Vi kan skræddersy en oase til lige netop din smag.

-
-

En oplevelse som
styrker din business

Vi skaber ikke kun rammerne for de private fester, men elsker også at afholde eksklusive events for virksomheder. Vi kan skabe kickoffs med belysning og fantastiske effekter eller huse jeres næste reception.

Vi kan også sammensætte en luksuriøs wine ’n dine med jordnær networking i højsædet eller afholde en firmajulefrokost, I sent vil glemme.

Erhvervslivet er heldigvis også fuldt af anledninger til fabelagtige fester, og her hos Hotel Faaborg Fjord står vi klar til at skabe en oplevelse, som kan styrke både din business, dit brand og din virksomheds sammenhold.

Et selskabslokale er ikke
bare et selskabslokale

Omgivelserne for et godt selskab er nærmest alfa og omega. Det gælder både selskabslokalerne, udsigten og den omkringliggende natur.

Hos Hotel Faaborg Fjord er vi meget bevidste om, at alle selskaber er forskellige, og derfor har vi også selskabslokaler, som dækker forskellige behov.

Med forhaven som navle for vores selskaber, har vi plads til både det store event, konfirmationen med legende børn og brylluppet med den omkringliggende smukke natur der skaber de helt perfekte rammer for dagen der skal mindes for tid og evighed.

-
-

Restauranten

Restaurant Vinoteket er en helt unik mulighed for at holde fest med udsigt, lys og luft. Vores restaurant emmer af lukrativ madglæde, service i øjenhøjde og fjordens brusende nærvær.

Her kan du både finde en hyggelig bar, et spændende vinotek og en fantastisk gavl af glas, som giver dig en af Danmarks bedste udsigter ud over Faaborgs fjord.

Lokaler til
enhver begivenhed

Vores øvrige lokaler vækkes til live, når festen kalder. Og hvilken herlighed. Med sine 328 kvadratmeter og en kapacitet på op til 376 gæster lægger vores største konferencelokale op til et brag af en fest.

Ligeledes er vores mindre konferencelokaler også rummelige, lyse og med højt til loftet. Her er akustikken i topklasse, og mulighederne for din fest er uendelige.

Vi kan pynte op til både bryllup, fødselsdag, konfirmation, jubilæum eller firmafest. Ligeledes kan vi tilpasse både lyd, belysning og audiovisuelle effekter, alt efter behov.

-
-

Lounge bar
Til hyggestunder, fest og business

Bag vores dejlige Restaurant Vinoteket finder du vores hyggelige lounge og bar, så du efter middagen blot kan slentre ind i vores bløde stole og nyde et godt glas vin eller en kold fadøl. Vi kan servere alt, hvad dit hjerte begærer – om det er drinks, øl, vin, rom, whisky eller måske en lille snack.

-
-