Ankomst

Afgang

Voksne

Børn

Værelser

Restaurant & selskaber

På Hotel Faaborg Fjord danner vores restaurant den perfekte ramme til hyggelige og stemningsfyldte sammenkomster. Med direkte udsigt over den smukke fjord og det sydfynske øhav har restauranten ikke blot en skøn beliggenhed, men også en spændende indretning med masser af lys og luft.

Det fynske spisekammer bugner af lækre, friske råvarer, og hos os er der ikke langt fra jord til bord. Vi går gerne en ekstra mil, for at vores kokke får de bedste lokale råvarer, både når det gælder frugt og grønt samt fisk og kød. Til troværdige og ægte råvarer hører friskbagt brød, som hver dag er at finde på vores indbydende morgenbuffet, til den skønne frokost og senere til de lækre aftenmenuer.

Nyd en à la carte-servering til frokost eller aften, eller hold jeres næste store fest i vores flotte lokaler. Vi skaber gerne de helt rigtige rammer til jeres næste konfirmation, bryllup, sølv- eller guldbryllup, fødselsdag, jubilæum, reception eller måske årets firmasommerfest/julefrokost, så det bliver en indbydende, festlig og ikke mindst uforglemmelig dag. For selskaber op til 45 personer kan festen holdes i den skønne "Villa Horseløkke" - ring og hør nærmere for merpris.

Vores køkken har åbent mandag til lørdag fra 07.00-21.00

Bordbestilling på 6261 1010