Information om COVID-19

Tryghed på Hotel Faaborg Fjord under COVID-19

Læs mere her

De varmeste hilsner fra alle os på
Hotel Faaborg Fjord

Husk at du kan bruge dit gavekort fra
Small Danish Hotels hos os

FØRSTE PARKET TIL DET SYDFYNSKE ØHAV

EGEN STRAND!
Øhop, Cykeltur eller hop i havet

På eventyr i naturen

Omkring Hotel Faaborg Fjord bakker og bugter sig den smukkeste natur. Med fjorden i forhaven og en privat skov i baghaven har vores omgivelser alt, hvad hjertet begærer. Således byder sig unikke oplevelser for både den private gæst og konferencegæsten.

Øhop

Når du besøger Hotel Faaborg Fjord, er du trygt omgivet af Bjørnø, Avernakø, Drejø, Ærø, Skarø, Hjortø og Lyø. Øerne ligger som perler på snor i Det Sydfynske Øhav, og derfor har du en unik mulighed for at tage på en anderledes og spændende tur ud i naturen, når du er gæst på Hotel Faaborg Fjord.

Vi arrangerer gerne øhop til både den private gæst og konferencegæsten, og vi har god erfaring med at kombinere oplevelsen med særligt udvalgte teambuildingøvelser, lækre madpakker eller måske en smagfuld velkomstdrink på Bjørnø.


-

Kombinér hotelophold
med overnatning i Shelter

En nat under stjernerne Vores private skov står klar til at invitere dig på en nat under stjernerne eller til en anderledes fest i unikke omgivelser. Fra hotellet går en lille sti, som hurtigt kan føre dig ind i skovens midte – en lille oase af eksklusivt friluftsliv. Her finder du vores store og velholdte shelters, en lækker bålplads og fantastiske langborde i massivt træ.

Ønsker du at tage dine konferencegæster med op i skoven, kan vi pifte området op med lyskæder, højttalere og mad over bål. Der er hvide sejl over langbordene, så I ikke skal bekymre jer om regn eller fugt.

Det kan også være, du vil overnatte under stjernerne med din særligt udkårne eller dine børn. Vi sørger for bløde underlag og puder. Har I lyst til snobrød eller popkorn over bål, kan man forudbestille eller købe til jeres nat under stjernerne.

Vandre-, mountainbike-
eller cykeltur

Faaborgs omkringliggende natur indbyder til både vandreture, løb og cykling i fjordens nærvær. Med de sydfynske øer i horisonten er området en skattekiste af naturoplevelser, hvor du kan tage din familie eller dine kollegaer med på eventyr. Nordvest for Faaborg finder du desuden Svanninge Bakker. Her er der anlagt fantastiske tracks af både vandre- og cykelruter, som byder op til aktivitet og leg.

Cykelturismen bølger ind over Danmark, og vi har hørt jeres bønner. På Hotel Faaborg Fjord kan du enten låne en cykel eller medbringe din egen. Vi har mulighed for at opbevare din cykel aflåst i garagen eller på dit værelse og har desuden både luft, lappegrej og udstyr til rådighed. Vil du have en lækker madpakke med til dine dagsture, kan du smøre ”selv” fra morgenbuffeten eller bestille en madpakke i restauranten dagen før.

-
-

Hop en tur
i havet

Er du netop vågnet efter årets fest med kollegaerne her på Hotel Faaborg Fjord? Vågner du som privat gæst efter en uforstyrret nattesøvn i vores bløde dyner? Måske har du været nede og træne i vores fitnessrum eller løbet en tur langs den blikstille fjord. Uanset hvad, så står vores private badebro klar til, at du tager en frisk dukkert i den dejlige fjord. Vi kan udlevere badetøfler, morgenkåbe og måske en termokop med friskbrygget kaffe, så din morgendukkert bliver endnu bedre (mod tillæg, hvis det ikke er en del af jeres ophold).

 

-
-