Information om COVID-19

Tryghed på Hotel Faaborg Fjord under COVID-19

Læs mere her

De varmeste hilsner fra alle os på
Hotel Faaborg Fjord

Husk at du kan bruge dit gavekort fra
Small Danish Hotels hos os

FØRSTE PARKET TIL DET SYDFYNSKE ØHAV

EGEN STRAND!
Området omkring Hotel Faaborg Fjord

Oplevelser på Fyn

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. Er det ikke det, man siger? Leder du efter unikke oplevelser på Fyn, så er det helt oplagt at tage på eventyr i området, når du besøger Hotel Faaborg Fjord. Vores charmerende perle i det sydfynske har en masse at byde på – uanset om du lægger vejen forbi på grund af business eller pleasure.

Fantastiske rammer og et godt udgangspunkt

Nogle områder er ganske enkelt som balsam for sjælen – og Faaborg er et af dem. Når du besøger Hotel Faaborg Fjord, er du trygt omgivet af Lyø, Hjortø, Skarø, Ærø, Drejø, Avernakø og Bjarnø. Med den funklende fjord i forhaven og en privat skov i baghaven spiller vi op til dans med fantastiske muligheder. Faaborg Centrum befinder sig kun to kilometer væk, og 25 kilometers kørsel bringer dig direkte til Odenses boblende kulturliv, motorvej E20 eller til Egeskov Slot. Du har også mulighed for at tage bussen lige til døren, og hvis du ønsker at tage en afstikker til en af de omkringliggende øer, kan du blot slentre ned på havnen, hvor færgen sejler.


  • Strand og badebro
  • Skov i baghaven
  • Veterantogs kørsel fra eget trinbræt
  • 20 min til Egeskov
  • 30 min fra motorvejen
-

Rekreative omgivelser
til business og pleasure

Omgivelserne omkring vores dejlige hotel er en sand guldgrube af potentielle eventyr til både business og pleasure. Sydfyn er ganske enkelt en af Danmarks smukkeste oaser. Med et kuperet terræn, endeløse strande og landsbyer, som emmer af idyl, er der noget helt særligt over området. Vi ligger som en smørklat mellem vand, skov og by, og det skaber et hav af muligheder inden for både natur og kultur.

Ud i
det blå

Faaborgs omkringliggende natur er perfekt til ture på både gåben, cykel og mountainbike. Med De Sydfynske Øer i horisonten og nærværet fra den brusende fjord kan du nyde vandsport i bølgen blå eller tage på øhop på de omkringliggende øer, hvor østemningen går lige i hjertet. Er du til den helt aktive affære, kan du også begive dig ud på Øhavsstien – en 220 kilometer lang vandresti, som ligger smukt omkranset af Det Sydfynske Øhav.

Nordvest for Faaborg finder du Svanninge Bakker, også kaldet De Fynske Alper, fordi terrænet er så kuperet. Her er der anlagt fantastiske tracks af både vandre- og cykelruter, som inviterer til leg og aktivitet. Når Svanninge Bakker er sneklædt, kan du også skabe uforglemmelige minder med kælk, på ski eller på snowboard. Ud på tur, aldrig sur.

-
-

Faaborg
Centrum

Kulturlivet i området omkring Hotel Faaborg Fjord er en essentiel del af vores sjæl. Som gammel købstad har Faaborg Centrum atmosfære, lækre specialbutikker, et livligt caféliv og et populært havnebad. I sommerhalvåret kan du nyde hyggelige arrangementer med musik og lokal hygge. I vinterhalvåret kan du nyde en kop varm kakao og indsnuse stemningen i de brostenbelagte gader. Hvis dit hjerte banker for købstadslivet, kan du også tage på gratis byvandring i Faaborg midtby. Her følger Faaborgs vægtere dig rundt i gadernes atmosfære og historiske vingesus, mens de beretter om Faaborgs fortid, nutid og fremtid.

 

Vinsmagning, Egeskov Slot
eller Heartland?

Er du nysgerrig på smagen af Fyn, bliver du ej heller skuffet. Langs den sydfynske kyst bugter der sig en perlerække af små vingårde og destillerier, som du kan besøge, hvis vinsmagning står dit hjerte nært.

Fyn er Danmarks have, og her kan du virkelig gå på opdagelse i årstidens råvarer og specialiteter. Der findes et hav af herlige restauranter, som arbejder passioneret fra jord til bord. Hvis du kører blot 20 minutter i bil, finder du, nordøst for Faaborg, Egeskov Slot, som er en af Europas bedst bevarede vandborge. Her kan du indsnuse 460 års spændende historie. I det sene forår kan du desuden opleve en fantastisk kombination af musik, mad og samtidskunst på Heartland Festival, som afholdes i Slotsparken omkring Egeskov Slot. Vi har både en dejlig seng, et varmt bad og en tømmermandsbrunch klar til dine festivaldage.

-
-

Fyn
er fin

Et besøg på Hotel Faaborg Fjord inviterer til at udforske det natursmukke Fyn.

Her finder I alt, hvad hjertet kan begære uanset om I er til aktiv ferie, eventyrlige oplevelser, kunst & kultur, byvandringer eller til at opleve historiens vingesus. Fyn har det hele.

Snus den varme sommer duft ind og mærk hvordan stress og jag langsomt forlader din korp. Se det er lige præcis hvad Fyn kan.

I H.C. Andersens
fodspor

Man kan ikke sige Fyn uden også at sige H.C. Andersen. Og når man besøger Fyn, bliver det tydeligt, hvor han hentede inspiration til mange af sine berømte eventyr. Især i Odense, men også andre steder på Fyn, kan man finde spor efter den store digter.

Men det er ikke kun H.C. Andersen, der lod sig betage og inspirere af den smukke fynske natur, lyset og vandet. Et utal af kunstnere finder inspiration på den grønne ø i hjertet af Danmark, så er I kunstinteresseret, så findes der et bredt udvalg af gallerier, museer mv. både i Faaborg og på resten af Fyn.  

-
-

Eventyrlige
oplevelser for børn

Foruden de mange aktiviteter til børn på Hotel Faaborg Fjord, så kan I for alvor få sved på panden og blive helt forpustede af alle de sjove ting, I kan lave på Fyn. Sejle. Cykle. Klatre. Gå på opdagelse på de store slotte og lære en masse spændende ting om gamle dage. Uanset hvor på Fyn, I befinder jer, så er I aldrig langt fra store oplevelser. Leg og lær, møde de fynske vikinger, tag på stranden eller oplev Fyn som i 1800-tallet.

 

-
-