Information om COVID-19

Tryghed på Hotel Faaborg Fjord under COVID-19

Læs mere her

De varmeste hilsner fra alle os på
Hotel Faaborg Fjord

Husk at du kan bruge dit gavekort fra
Small Danish Hotels hos os

Foreløbig
COVID-19
seatingplan

Find den her!

Cykelferie på fantastiske Sydfyn

Maleriske Sydfyn med bakkede skove og veje der snor sig det sydfynske øhav, perfekte rammer hvis du skal ud og lufte jernhesten.

 

Cykelferie i det sydfynske

Lun vind i håret og landskabet der snor sig forbi langs det sydfynske øhav, mere idyllisk bliver det næsten ikke. Med Østersøruten og utallige mountainbike spor i baghaven, er Faaborg det perfekte udgangspunkt for en aktiv cykelferie. Kombiner med alskens oplevelser på og uden cyklen.

Vi samarbejder med Destination Fyn og Bike Island Fyn for at give dig den bedste cykelferie. Det betyder for dig at vi har rammerne sat til at du kan få din cykel låst inde, at det er helt ok at komme til restaurantens terrasse og nyde et koldt glas, selvom du stadig er iført lycra og med vindblæst hår.

Som en selvfølge er vi naturligvis med i Bike Friends ordningen. hvilket giver adgang til lån af cykelpumpe, mulighed for at fylde drikke dunke, gratis adgang til toilet, opladning af el cykler og meget andet.


 

Lad op på

Hotel Faaborg Fjord 

  • Gratis opladning af elcykler  
  • Reperationskit til rådighed
  • Gratis aflåst garage
  • Lækker forplejning også "to go"  
  • Spa & wellness efter en lang dag på cyklen
  • Luksus på 2 hjul  
  • Mountainbike spor i Svanninge Bakker
  • Gratis udlån af cykler - og leje af cykler hos samarbejdspartner

Vinmarker med
smagen af sydfyn

Siden middelalderen har Fyn været kendt som Danmarks spisekammer. Nu er tiden kommet til at tilføje det lille ekstra, nemlig vinproduktion. Ta med på en spændende og helt fantastisk guidet cykeltur, hvor vi besøger 2 lokale vinproducenter og smag på de frugtbare druers magi, når de dyrkes i det sydfynske. Ruten er 10 km og leder os igennem Faaborgs smukke landskab, undervejs fortller guiden om de karakteristika Faaborgs jorde har og hvorfor det udgør de gode betingelser for vinproduktion og hvilken betydning Hornelands frugtbare jorde har for Fyn som Danmarsks have.

Vi besøger Grands vin, som er en rosévin lavet på solmodne solbær. Så kommer vi forbi Kimsebjerg der laver rød-, hvid- og rosévin dyrket på druerne Orion, Solaris og Rondo.

Hver torsdag i juli kl. 13.00-16.00

Kr. 150,00 pr. person

Book din tur her  

-
-

Svendborg til Assens
med mellemlanding i Faaborg

Sydfyn er ganske enkelt en af Danmarks smukkeste oaser. Med et kuperet terræn, endeløse strande og landsbyer, som emmer af idyl, er der noget helt særligt over området. Vi ligger som en smørklat mellem vand, skov og by, og det skaber et hav af muligheder inden for både natur og kultur.

Med et ophold i Faaborg er det måske tid til øhop til de sydfynske øer, en tur med veterantoget og en tur med de syngende vægtere igennem Faaborgs stokrose pyntede brostensbelagte gader. 

se den smukke rute her

Se også vores særlige cykelopholdspakke her

book dit ophold nu

Masser af plads i bilen
som gæst hos os

Vi har gjort det så nemt for vores gæster som det over hovedet er muligt. Med holdeplads i cykelparadisets centrum, er det vigtigt med gode samarbejdspartnere og gode muligheder for vores gæster.

Ønsker du ikke at fragte din cykel med til Faaborg, så har vi standard citybikes som du frit kan låne til en tur ud i det blå. Ønsker du lidt smartere cykler eller leje over flere dage kan vi henvise til Faaborg Cykeludlejning som kan hjælpe med netop dine ønsker.

 

 

-
-

De fynske alper
byder velkommen

Omgivelserne omkring vores dejlige hotel er en sand guldgrube af potentielle eventyr til de aktive adrenalin junkies der prøver kræfter med de udfordrende mountainbike spor, der snor sig lige i baghaven i Svanninge bakker.

Find spor lige her

Find vej rund til og på sporene på din telefon, så har du altid navigation lige ved hånden

Android tracker  

Iphone tracker      

 

 

Ud i det blå
på Østersø ruten

Fakta om Østersøruten:

Turens længde: 820 km.

Karakteristik og sværhedsgrad: Kystnær rute i let til middel sværhedsgrad. Ruten er i guidebogen inddelt i 14 etaper. 

Højdeprofil: Let bakket terræn på Sydfyn ved Faaborg, samt på Ærø. Der er nogle lettere højdeforskelle, men turen kan sagtens klares af familier med børn, uøvede cyklister og seniorer.

Underlag: Primært asfalterede cykelstier, samt landevej.

Skiltning: Hele ruten er skiltet med det let genkendelige nationalrute 8-skilt.

Sæson: Det anbefales at køre på Østersøruten i perioden maj-september. De danske skoler holder sommerferie i juli og første halvdel af august.

Vejrforhold: Sommeren i Danmark kan være alt fra 30 grader og sol til køligt og blæsende vejr med regn. Så pak tasken med tøj til alle udgaver.

-
-
-