Information om COVID-19

Tryghed på Hotel Faaborg Fjord under COVID-19

Læs mere her

De varmeste hilsner fra alle os på
Hotel Faaborg Fjord

Husk at du kan bruge dit gavekort fra
Small Danish Hotels hos os

FØRSTE PARKET TIL DET SYDFYNSKE ØHAV

EGEN STRAND!
Når tosomheden skal plejes

Romantisk Getaway for 2

Hos Hotel Faaborg Fjord skræddersyr vi dit romantiske ophold, så I kan vende tilbage til hverdagen med fornyet energi og fyldte kærlighedsdepotet – uanset om du leder efter rekreativ afslapning, gastronomisk luksus eller aktiv kvalitetstid.

OPHOLD – 1 OVERNATNING

Pris pr. pers. i dobbeltværelse Lyø1.248,-
Pris pr. pers. i dobbeltværelse Bjørnø1.148,-

 

 • Chokoladehjerter & bobler 
 • 4-retters menu i Vinoteket
 • Kaffe/te og sødt
 • Overnatning i dobbeltværelse
 • Morgenbuffet

Tillæg for enkeltværelse 200,- pr. nat.

Tillæg for Bjørnøværelse med fjordkig kr. 150,00 pr. nat

Tillæg for Suite 900,- ved opgradering fra Lyøværelse pr. nat

OPHOLD – 2 OVERNATNINGER

Pris pr. pers. i dobbeltværelse Lyø1.848,-
Pris pr. pers. i dobbeltværelse Bjørnø1.648,-
 • Chokoladehjerter & bobler 
 • Første aften: 2-retters menu i Vinoteket
 • Anden aften: 4-retters menu i Vinoteket 
 • Kaffe/te og sødt
 • 2 overnatninger i dobbeltværelse
 • Morgenbuffet

Tillæg for enkeltværelse 200,- pr. nat.

Tillæg for Bjørnøværelse med fjordkig kr. 150,00 pr. nat

Tillæg for Suite 900,- ved opgradering fra Lyøværelse pr. nat

Book venligst her

Et getaway fra hverdagen

”Mest af alt holder jeg af hverdagen. Den langsomme opvågnen til den kendte udsigt, der alligevel ikke er så kendt.” Sådan skrev Dan Turèll i sit digt ”Hyldest til hverdagen”, hvor pligterne og rutinerne værdsættes som en del af en hyggelig trummerum. Hverdagen optager størstedelen af vores tid, og derfor er det vigtigt at opelske den, med alt hvad det indebærer af madpakker, regnvejrsdage og aftener foran flimmerkassen. Med det in mente, så er det også vigtigt at give plads til romantik, tosomhed og kærestetid. Et lille getaway fra hverdagen gør underværker for intimiteten og nærværet, så I kan genoptage ugen med fornyet energi og opfyldte kærlighedsdepoter. På Hotel Faaborg Fjord er vores allerfineste opgave at skabe eksklusiv og romantisk hygge omkring dig og din særligt udvalgte.

Rekreation ved det sydfynske øhav

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. Beliggenhed kan være som balsam for sjælen, og her hos Hotel Faaborg Fjord er vi enormt stole af at byde jer velkommen på første parket til det sydfynske øhav. Vi har lagt os godt til rette på naturskønne Sydfyn, og med udsigt over Faaborg Fjord har vi skabt de bedste rammer for, at I kan nyde hinandens selskab i lækre og rekreative omgivelser. Vi har en hyggelig skov til jeres gåture. Vi har en forfriskende strand til jeres hvidvin. Vi har et roligt og lækkert værelse til jeres langsomme morgen.

Du finder Hotel Faaborg Fjord tre kilometer fra Faaborg midtby og 25 minutters kørsel fra motorvejen E20 og Odenses boblende storbyliv. En perfekt lokation, så du både har mulighed for at nyde Faaborgs rolige gemyt og Odenses mange kulturelle tilbud.

 


Download ophold som PDF

Green Key

Green Key

Hos os bor I med grøn samvittighed

-

Spa & Wellness
All in på forkælelse

Spice romantikken op med en oplevelse i vores Spa & Wellness. Her er der rig mulighed for at give romantikken et løft op over forventningsbarren. Forkæl din udkårende med tøfler, badekåbe og alskens oplevelser som f.eks. forskellige saunas, fodbade og varmebænke. Bestil en flaske bobler og nyd tiden med dybe samtaler imens velværen flyder igennem kroppen.

 Pris pr. person for 3 timers adgang kr. 395,00

Book din spatid her

Med kærlighed
til gastronomien

Bagt fisk med suomi tang, syrnet creme og krydderurter. Kalv med balsamicosauce, rodfrugt puré og pommes soufflé. Fjordens mazarinkage med bær og is. Mad og romantik går hånd i hånd, og derfor finder vi stor værdi i at skabe velsmagende rammer omkring jeres kvalitetstid. 

Når I vågner efter en skøn nats søvn, venter der en frisk og lækker morgenbuffet i restauranten. Den er naturligvis inkluderet i prisen. Herefter byder Restaurant Vinoteket på både frokostmenu og treretters aftenmenu, alt efter jeres behov.

Hvis I stadig søger delikatesser til ganen efter dagens måltider, vil vores bar være åben. Her serverer vi et udsøgt udvalg af vin og øl – og vi kan naturligvis skræddersy din yndlingsdrink, så dagen afrundes med fyldte maver og røde kinder.

-
-

Spendér dagen i
Faaborg by

Måske har I endelig en børnefri weekend. Måske trænger I til absolut kvalitetstid efter en stressende periode med hverdagslige pligter. Måske er I nyforelskede og ønsker at trække stikket til den virkelige verden en nat eller to. Hvis I ønsker en weekend i sengen med romantik, fantastisk mad og måske en spændende tv-serie, så er Hotel Faaborg Fjord en fantastisk afslappende perle, hvor I kan trække jer tilbage fra stress og give jer hen til roen.

Faaborg by er også en helt særlig perle af nøjsomt udvalgte herligheder. Kun tre kilometer fra Hotel Faaborg Fjord finder I midtbyen. En distance der snildt kan slentres hånd i hånd langs fjorden. Der er også rig mulighed for at leje cykler på hotellet.

Som gammel købstad har Faaborg idyl, atmosfære og en duft af historiske vingesus. Cafélandskabet er lunt, butikkerne er som små unikke perler på snor, og i løbet af året afholdes der flere arrangementer med musik og lokal hygge. Perfekt til romantisk afslapning i kulturelle omgivelser. Du kan også komme på byvandring med Faaborgs vægtere, hvis du er nysgerrig på at dykke ned i Faaborgs spændende historie.

Aktiv
kvalitetstid

Hvis I leder efter et aktiv getaway, er der også rig mulighed for det. Området omkring Hotel Faaborg Fjord er spækket med muligheder. Vi har et utal af cykelstier, hvor I kan slå jeres folder på vores fine cykler til udlån.

Cykelstiernes asfalt er i topklasse, og I har derfor også gode muligheder for at udforske området på rulleskøjter. Måske har I en svaghed for det åbne hav, og i så fald vil Hotel Faaborg Fjord ej skuffe jer. Vi kan både arrangere havkajak, speedbådsture og udfoldelser på vandski.

Søger I en mere meditativ oplevelse, kan I bruge et par timer på at lystfiske i de smukke og blide omgivelser. I kan også tage på eventyrligt øhop i det omkringliggende øhav, som blandt andet består af Ærø, Avernakø, Lyø og Bjarnø – alle øer med deres særlige historiske kendetegn.

Er I mere til aktiviteter nær hotellet, så har vi både egen strand, egen skov og et lyst og lækkert fitnessområde. Måske vil I tage en dukkert inden morgenmaden, riste skumfiduser og drikke varm kakao i shelterområdet eller nyde en stigende puls inden aftensmaden.

-
-

Romantisk Getaway
én nat

Nyd en nat med din udkårende, åben døren til et værelse med røde chokoladehjerter og bobler. Smyg jer i badekåber og tøfler og nyd en dag væk fra hverdagens ræs.

I Restaurant Vinoteket bliver der serveret en 4 retters menu tilberedt med lokale og sæsonbetonede råvarer. Afslut middagen og dagen med kaffe/the og sødt

Overnatning i dobbeltværelse
Vågn op til stor morgenbuffet

Pris pr. person i dobbeltværelse Lyø kr. 1248,-
Pris pr. person i dobbeltværelse bjørnø kr. 1148,-

Tillæg for enkeltværelse 200,- pr. nat.

Tillæg for Bjørnøværelse med fjordkig kr. 150,00 pr. nat

Tillæg for Suite 900,- ved opgradering fra Lyøværelse pr. nat

Romantisk Getaway
to nætter

Nyd et par dage med din udkårende, åben døren til et værelse med røde chokoladehjerter og bobler. Smyg jer i badekåber og tøfler og nyd en dag væk fra hverdagens ræs.

I Restaurant Vinoteket bliver der første aften serveret en 2 retters menu. Og anden aften en 4-retters menu, tilberedt med lokale og sæsonbetonede råvarer. Afslut middagen og dagen med kaffe/the og sødt begge aftener

Overnatning i dobbeltværelse
Vågn op til stor morgenbuffet

Pris pr. person i dobbeltværelse Lyø kr. 1848,-
Pris pr. person i dobbeltværelse Bjørnø kr. 1648,-

Tillæg for enkeltværelse 200,- pr. nat.

Tillæg for Bjørnøværelse med fjordkig kr. 150,00 pr. nat

Tillæg for Suite 900,- ved opgradering fra Lyøværelse pr. nat

 

Se vores øvrige ophold

-
-
-