Information om COVID-19

Tryghed på Hotel Faaborg Fjord under COVID-19

Læs mere her

De varmeste hilsner fra alle os på
Hotel Faaborg Fjord

Husk at du kan bruge dit gavekort fra
Small Danish Hotels hos os

FØRSTE PARKET TIL DET SYDFYNSKE ØHAV

EGEN STRAND!
Skab magiske minder

Hverdags getaway for 2

Drømmer du dig sommetider væk fra hverdagens stress og jag? Ikke bare et par timers udflugt. Et par dage med afslapning, luksus, frihed, kvalitetstid, kærlighed, hygge, sjov, gastronomiske eventyr muligheder. På Hotel Faaborg Fjord skaber vi din getaway, så du kan vende tilbage til hverdagen med magiske minder og fornyet energi.

OPHOLD – 1 OVERNATNING

Pris pr. pers. i dobbeltværelse Lyø898,-
Pris pr. pers. i dobbeltværelse Bjørnø798,-
 • Eftermiddagskaffe og hjemmebagt kage  
 • 4-retters menu i Vinoteket
 • Kaffe/te og sødt
 • 1 overnatning i dobbeltværelse
 • Morgenbuffet

 

Tillæg for enkeltværelse 200,- pr. nat

Tillæg for Bjørnøværelse med fjordkig kr. 150,00 pr. nat

Tillæg for Suite 900,- pr. nat ved opgradering fra Lyøværelse

OPHOLD – 2 OVERNATNINGER

Pris pr. pers. i dobbeltværelse Lyø1498,-
Pris pr. pers. i dobbeltværelse Bjørnø1298,-
 • Eftermiddagskaffe og hjemmebagt kage
 • Første aften: 2-retters menu i Vinoteket
 • Anden aften: 4-retters menu i Vinoteket  
 • Kaffe/te og sødt
 • 2 overnatninger i dobbeltværelse
 • Morgenbuffet begge dage

Tillæg for enkeltværelse 200,- pr. nat

Tillæg for Bjørnøværelse med fjordkig kr. 150,00 pr. nat

Tillæg for Suite 900,- pr. nat ved opgradering fra Lyøværelse

Book venligst her

Kvalitetstid med kæresten, familien eller vennerne?

Uanset hvem du ønsker at skabe magiske minder sammen med, så kan Hotel Faaborg Fjord skabe rammerne. Vi nyder at skræddersy dit getaway, så den bliver præcis, som du gerne vil have den. Vi kan skrue op for romantikken, skabe familievenlige rammer, kaste jer ud i alskens vilde aktiviteter eller måske sammensætte en god blanding af alle tre elementer. Alle vores gæster er forskellige, og derfor lytter vi til lige netop dine behov, når din hverdagsgetaway skal arrangeres.


Download ophold som PDF

Green Key

Green Key

Hos os bor I med grøn samvittighed

Kombiner dit ophold
& husk badetøjet

Hvornår har du sidst forkælet dig selv eller dine nære sådan rigtigt?

Hvorfor nøjes. Kombiner dit ophold med en lækker spa oplevelse med en tur i vores helt nyopførte spa inden turen igen går hjem til hverdagens ræs. Nu er du ladet op med fornyet energi og klar til hverdagensstrabradser inden du igen skal have ladet batterierne op - og selvforkælelse igen er tiltrængt.

Dyk ned i en verden af forskellige oplevelser og omsvøb dig i selvforkælelse.

Kombiner dit ophold med velvære og selvforkælelse.

 

Book din spa tid her

-
-

Rekreation
på Sydfyn

Sydfyn er et af de skønneste åndehuller i Danmark. Med sit kuperede terræn, strande så langt øjet rækker og landsbyer som emmer af idyl, er der noget helt særligt over de sydfynske omgivelser. Hotel Faaborg Fjord ligger som en herlig smørklat mellem vand og skov.

Med det sydfynske øhav i forhaven og en privat og hyggelig skov i baghaven, udgør Hotel Faaborg Fjord et unikt åndehul, hvor freden kan sænke sig over både krop og sjæl.

Foruden de smukke omgivelser rummer Sydfyn også en masse spændende oplevelser. Du kan fx besøge Egeskov Slot, som er en af Europas bedst bevarede vandborge. Du kan også sejle ud til Skarø og besøge Skarø Is. En gourmetis som produceres på en lille, privat landejendom. Her kan du også besøge den lille iscafé, hvor Is fra Skarø serveres for den søde tand. Er du nysgerrig på smagen af Fyn, vil du ej heller blive skuffet.

Fyn er Danmarks have, og her kan du virkelig gå på opdagelse i årstidens råvarer og specialiteter. Der findes et hav af herlige restauranter, som arbejder passioneret fra jord til bord. Er du til en mere aktiv affære, kan du også begive dig ud på Øhavsstien – en 220 kilometer lang vandresti, som ligger smukt omkranset af det sydfynske øhav.

Se mere om området

En guldgrube af
potentielle eventyr

Omgivelserne omkring Hotel Faaborg Fjord er generelt en guldgrube af potentielle eventyr. Du kan tage på kanotur, kajaktur, rappelling eller fisketur i de naturskønne omgivelser og friske vinde fra fjorden.

Du kan også få nogle kilometer i benene på nogle af områdets idylliske gåruter eller cykle ud i det blå på en af hotellets fine cykler. Vi kan naturligvis sørge for, du får en lille picnickurv, en termokande med varm kaffe eller måske en kold flaske hvidvin med på dine eventyr. 

Nyder I at sejle, kan I også tage på et spændende øhop i det omkringliggende øhav, som blandt andet består af Ærø, Avernakø, Lyø og Bjarnø.

Hvis dit hjerte derimod banker for kulturlivet, så kan du tage på gratis byvandring i Faaborg midtby. Her følger Faaborgs vægtere dig rundt i gadernes atmosfære og historiske vingesus, mens de beretter om Faaborgs fortid, nutid og fremtid.

-
-

Forkæl dine
smagsløg

Varmrøget laks med fjordens salat og dildstuvede kartofler. Stjerneskud med rødspættefilet, dampet fisk, røget laks, rejer og fjordens dressing. Røget svinemørbrad med syltede tranebær, rugbrødsknas, små salater og balsamico glace. Krydderurtefarseret unghanebryst, hvidvinscreme, stegte grøntsager og pommes hasselback. Gateau marcel med is og frisk frugt.

På Hotel Faaborg Fjord arbejder vi hårdt på at få dine tænder til at løbe i vand. En del af kropslig og sjælelig afslapning og forkælelse er utvivlsomt gastronomiens trygge favn, og derfor står vores dygtige køkkenpersonale klar til at trylle for dine smagsløg.

Det fynske spisekammer bugner af lækre og friske råvarer, og derfor er der ikke langt fra jord til bord på Hotel Faaborg Fjord. Vi går gerne en ekstra mil for at skabe kvalitet til din gane – det gælder både frugt og grønt samt fisk og kød. Til den gode kokkekunst hører sig naturligvis også friskbagt brød, som hver dag serveres til både morgenbuffeten, frokosten og de lækre aftenmenuer. Dertil kommer naturligvis også en udsøgt vinmenu eller måske din yndlingsdrink, som vi mikser i baren.

Se mere om restauranten her

Et værelse med
udsigt

”Værelse med udsigt” er en smuk klassiker, skrevet af den engelske forfatter Edward Morgan Forster. ”Room with a view” er ligeledes en smuk klassiker, skrevet og sunget af den danske sangerinde Tina Dickow. En god udsigt skal man ikke kimse ad – den har sågar inspireret til fantastisk kulturarv verden over.

På Hotel Faaborg Fjord kan vi kun erklære os enige, og derfor har vi sørget for, at alle værelser har egen altan eller balkon. Enkelte værelser har udsigt over fjorden, mens enkelte andre har udsigt over vores private skov og de frodige marker. Vi har 128 unikke værelser. Samtlige værelser har mørklægningsmuligheder, badeværelse, 49-tommers fjernsyn og hårtørrer. Ligeledes er alle værelserne indrettet med fokus på god kvalitet og absolut hygge. Sagt på en anden måde: Hotel Faaborg Fjord sørger for, at du føler dig hjemme fra første sekund.

Vi glæder os til at se dig til en magisk weekend.

Se vores værelser her

-
-

Weekend getaway
én overnatning

Nyd en dag med din ledsager og ankom til eftermiddagskaffe og hjemmebagt kage.

I Restaurant Vinoteket bliver der til aften serveret en 3 retters menu tilberedt med lokale og sæsonbetonede råvarer. Afslut middagen og dagen med kaffe/the og sødt

Overnatning i dobbeltværelse
Vågn op til stor morgenbuffet

Pris pr. person i dobbeltværelse Lyø kr. 1098,-
Pris pr. person i dobbeltværelse Bjørnø kr. 998,-

Tillæg for enkeltværelse 200,00 pr. nat

Tillæg for Bjørnøværelse med fjordkig kr. 150,- pr. nat

Tillæg for Suite 900,- pr. nat ved opgradering fra Lyøværelse

Weekend Getaway
to nætter

Nyd et par dage med din ledsager og ankom til eftermiddagskaffe og hjemmebagt kage. 

I Restaurant Vinoteket bliver der første aften serveret en 2 retters menu.

Og anden aften en 4-retters menu, tilberedt med lokale og sæsonbetonede råvarer. Afslut middagen og dagen med kaffe/the og sødt begge aftener

Overnatning i dobbeltværelse
Vågn op til stor morgenbuffet

Pris pr. person i dobbeltværelse Lyø kr. 1698,-
Pris pr. person i dobbeltværelse Bjørnø kr. 1498,-

Tillæg for enkeltværelse 200,00 pr. nat

Tillæg for Bjørnøværelse med fjordkig kr. 150,- pr. nat

Tillæg for Suite 900,- pr. nat ved opgradering fra Lyøværelse

Se vores øvrige ophold

-
-
-