Information om COVID-19

Tryghed på Hotel Faaborg Fjord under COVID-19

Læs mere her

De varmeste hilsner fra alle os på
Hotel Faaborg Fjord

Husk at du kan bruge dit gavekort fra
Small Danish Hotels hos os

FØRSTE PARKET TIL DET SYDFYNSKE ØHAV

EGEN STRAND!
Sydfynsk charme og mulighedernes land

Eventyret starter her

Byg selv ferie, lige som du ønsker dig at din ferie skal være, her har du mulighed for at kombinere og selv afgøre om du skal være et par dage eller en uge i Faaborg, om det er med eller uden forplejning og ikke mindst hvilke oplevelser du ønsker at give dig selv og dine.

Sydfyn bobler af oplevelser

Vi har utallige opholdspakker, der giver dig muligheden for at lave den helt perfekte kombination af ønsker til netop din ferie.

Se dine muligheder her

Vi har så mange muligheder for at give dit ophold lidt ekstra kant, oplevelserne står i kø og venter blot på at du skal tage dem ind og lave en masse gode minder, som du kan tage med hjem og trække på indtil de næste oplevelser skal indtages og lagres. 

Tilføj kvalitetstiden ro og nydelse

På Hotel Faaborg Fjord finder du 128 dejlige dobbeltværelser. Alle værelser har egen udgang til en skøn altan eller terrasse. Med udsigten ud over Faaborg Fjord byder restauranten på lækre sydfynske delikatesser og mad i øjenhøjde. God solid og moderne mad uden for mange dikke darer, se det er smagen af Fyn. 

Ønsker du ren afslapning, så slæng dig i vores bløde dyner med en god film i flimmeren og et glas vin i hånden. Mulighederne er mange, og vi går altid en ekstra mil for at tilpasse dit ophold til lige netop dit behov.

Uanset om dit getaway står i romantikkens, familiens eller vennernes tegn. Vi glæder os til at se dig.

Se herunder muligheder for oplevelser du kan kombinere din ferie med.


Green Key

Green Key

Hos os bor I med grøn samvittighed

Shopping i
Købstaden Faaborg

Den gamle købstad har bibeholdt sine små hyggelige stræder og gader, som er en flot kulisse til det store og varierede udvalg af shoppingmuligheder, hvor det bestemt kan betale sig at gå på opdagelse i de mange specialbutikker. De mange restauranter, caféer, de omkringliggende huses arkitektur og skulpturen Ymerbrønden skaber en hyggelig atmosfære på torvet.

Læs mere her

-
-

Øhop
til de sydfynske øer

Oplev de sydfynske øer og hop rundt fra ø til ø og se hvordan øerne i morænelandskabet har helt forskellige karakteristika. Færgen sejler dig rundt mellem Bjørnø, Avernaæk og Lyø med stop og mulighed for at udforske øerne og holde picnic. 

Smukt vand, mulighed for at se marsvin og øhop - "næsten som at være på Filipinerne"

se mere og book her

 

Veterantog
Med trinbræt i baghaven

Tag en tur med Syd Fyenske Veteranjernbane og oplev, hvordan det var at rejse med tog i 1950’erne.

Turen fra Faaborg til Korinth tager en halv time, og efter en halv times ophold returnerer veterantoget. Toget rumler gennem smukke fynske landskaber og passerer både skove og marker.

Flere steder er der kig ud over det sydfynske øhav.

Ved den nyrestaurerede Korinth station er det muligt at købe is, kaffe m.v. når toget ankommer. Ved stationen kan du også læse mere om jernbanen mellem Faaborg og Ringe, og her er en drejeskive, som kan bruges til at vende lokomotiver og vogne.

se mere og book her

 

-
-

Du er arresteret!
Kom bag tremmer

Prøv kræfter som udbryder konge, hvor du undervejs skal tage en masse valg, løse gåder og selvfølgelig undgå at blive opdaget af fængselsbetjenten. Eller opklar et mord i arresten, hvor du med en ipad skal opklare en fiktiv mordgåde der udspiller sig lige efter anden verdens krig. Museet er en helt fantastisk serværdighed for både store og små, og indbyder til timers underholdning.

kr. 60,00 pr. voksen og børn under 18 år er gratis

Læs mere og book her

Et eventyr for hele familien
Egeskov Slot

Besøg det levende slot der igennem 466 år har opbygget lidt af en historie. med et væld af museums, veteran, falck og moden igennem tiden i slottet. Treetop walking, legepladser, smukke haver og meget meget andet. Besøg på Egeskov Slot er klart at anbefale til en hel dag med oplevelser for hele familien.

Læs mere her

-
-

Udforsk Sydfyn
og fyld op med oplevelser

Faaborg har mange henlt unikke oplevelser der blot venter på at du kommer og fylder i posen og tager med hjem. Vi har samlet en stor del af dem her og du kan planlægge din ferie hjemmefra, eller endelig spørg i receptionen ved ankomst

Se flere muligheder her

 

-
-