Ankomst

Afgang

Voksne

Børn

Værelser

Velkommen til Hotel Faaborg Fjord

På første parket til det sydfynske øhav, med egen strand og udsigt til Bjørnø ligger Hotel Faaborg Fjord. Et professionelt kursus- og konferencehotel med 58 standardværelser, 68 Superiorværelser, 2 Suiter og konferencefaciliteter for op til 700 personer. Her er rammerne skabt til afholdelse af events og fester, konferencer og møder i lyse omgivelser med højt til loftet og udsigt over fjorden. Vi har indrettet hele vores konferenceafdeling med alle moderne tekniske faciliteter, og vores lokaler kan kombineres på adskillige måder, og giver jer en masse fleksibilitet.

Går ønsket mod en weekend eller miniferie væk fra hverdagens trommerum, så er et ophold på Hotel Faaborg Fjord godt for sjælen. Her er luft, lys, liv og leg for både store og små. Vi tilbyder skønne, moderne værelser – alle med balkon eller terrasse. I kommer til at bo i stille og rolige omgivelser og får hele Sydfyn som baghave – eller måske legeplads?

I vores restaurant får I virkelig mulighed for at nyde godt af det fynske spisekammer med dertilhørende kvalitetsvine. Roen sænker sig i takt med at panoramaudsigten over Faaborg fjord betragtes, og ønsker I at nyde en drink før eller efter middagen, så byder vores loungebar velkommen indenfor i hyggelige omgivelser og med ild i pejsen.

Men Hotel Faaborg Fjord er meget mere end dejlige værelser og god mad – I kan få en ekstraordinær oplevelse med hjem, som vil gøre jeres arrangement til noget helt særligt, hvad enten det er til lands, til vands eller i luften. Sammen med vores samarbejdspartnere tilbyder vi et bredt udvalg af events for både store og små.

Planlægger I bryllup, konfirmation en rund fødselsdag eller bare fest i det hele taget, så byder vi gerne velkommen indenfor i Villa Horseløkke vores patriciervilla, der er blevet renoveret i foråret 2014, og som med stil og ambience sætter scenen for den intime og romantiske fest.