Information om COVID-19

Tryghed på Hotel Faaborg Fjord under COVID-19

Læs mere her

De varmeste hilsner fra alle os på
Hotel Faaborg Fjord

Husk at du kan bruge dit gavekort fra
Small Danish Hotels hos os

FØRSTE PARKET TIL DET SYDFYNSKE ØHAV

EGEN STRAND!
Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference

En oplevelse direkte fra hjertet

Hist hvor fjorden slår en bugt, ligger der et hotel så smukt. Med den friske fjord i forhaven og den frodige skov i baghaven står Hotel Faaborg Fjord som en rolig klippe. Skabt af fortidens historiske vingesus og fremtidens kærlige visioner er Hotel Faaborg Fjord stedet for både behagelig hjemlighed, energisk eventyrlyst og skarp professionalisme.

Vi tager imod dig med åbne arme, og vores døre står på vid gab for både forretningsgæster, par, børnefamilier og dig, som ønsker forkælelse og alenetid. Hos Hotel Faaborg Fjord vil du modtage en oplevelse direkte fra hjertet.

Hjerteligt velkommen til Hotel Faaborg Fjord!

 


-

Møde, event &
konference

En stor del af vores vågne timer bruges på at arbejde. Derfor giver det rigtig god mening at gøre arbejdslivet betydningsfuldt, eventyrlystent og oplevelsesrigt.

Hos Hotel Faaborg Fjord gør vi en dyd ud af at skabe unikke øjeblikke for dig, dine kollegaer og jeres forretning. Vi har plads til op til 500 konferencedeltagere i samme konferencelokale og 256 overnattende gæster fordelt på 128 dobbeltværelser – alle med enten balkon eller terrasse. Vi har AV-udstyr i topklasse, og vi kan skræddersy både interiør og indretning efter dine behov.

Desuden inviterer vores beliggenhed til et væld af fantastiske teambuildingaktiviteter. Her er mulighed for at dyrke vandsport, lave bål, snobrød i shelterområdet eller nyde en god drink i vores strandbar. Mulighederne er mange, når arbejdslivet og det gode kollegaskab skal forkæles.

På Hotel Faaborg Fjord lytter vi til jeres behov, forstår jeres ønsker og yder vores allerbedste for at føre jeres drømme ud i livet med professionel fingerspitzgefühl. Uanset om I er til afslapning i øjenhøjde, aktive udfordringer eller ren luksus.

Læs mere her

Et ophold med
dine kære

”Mest af alt holder jeg af hverdagen,” skrev Dan Turèll i sit digt ”Hyldest til hverdagen”.

Her værdsættes pligterne og rutinerne som en essentiel del af livet. Og det er vigtigt, at vi er glade i vores hverdag. Alligevel kan en pause fra den daglige trummerum forny både din energi, dine relationer og din generelle tilfredshedsfornemmelse i livet.

På Hotel Faaborg Fjord kan du og dine kære nyde et fantastisk rekreativt ophold i naturskønne omgivelser. Vi har gastronomiske oplevelser på stribe, magelige senge til din uforstyrrede nattesøvn, hyggelige cykel- og gåruter til  dagsudflugten, en forfriskende strand og en fantastisk morgenbuffet til de langsomme morgener.

Vi kan skræddersy dit getaway, så du kan vende tilbage til hverdagen med ro i sindet og et smil på læben.

Find dit ophold her

-
-

Det sydfynske spisekammer:
På gastronomisk eventyr

I a la carte restauranten Vinoteket er der få timer fra jord til bord. Vi benytter råvarer der er i sæson og handler lokalt i det fantastiske Sydfynske spisekammer, der i sig selv er en gave til maven.

"Med fynske specialiteter og hånden klappende på velfærdsdyr, serverer vi gastronomiske fynske eventyr" 

En af vores fornemmeste opgaver er at få dine tænder til at løbe i vand. Spis dig vej gennem lokalområdets bakkedale, fjordens hvirvlende havbund og gaverne fra den sydfynske muld. Til en hver gastronomisk oplevelse, hører en tilpasset vinmenu og kolde øl til den kvalitetsbevidste gane. Restaurant Vinoteket er spækket med fantastisk gastronomi, som blot venter på din ankomst.

Restaurant Vinoteket serverer både brunch, frokostmenu, aftenmenu og en lækker børnemenu. Du er hjertelig velkommen også selvom du ikke er overnattende gæst på hotellet.

Læs mere her

Hvor finder
du os?

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. Er det ikke det, man siger? Visse områder i det ganske danske land er som balsam for sjælen – og Faaborg er et af dem.

Her hos Hotel Faaborg Fjord er vi stole af at kunne byde jer velkommen på første parket til det sydfynske øhav.

Når du besøger Hotel Faaborg Fjord, er du trygt omgivet af Bjørnø, Avernakø, Drejø, Ærø, Skarø, Hjortø og Lyø, tre kilometer fra Faaborg centrum og 25 minutters kørsel fra motorvejen E20.

Ligeledes befinder du dig kun 25 minutters kørsel fra Odenses brusende kulturliv og 20 minutters kørsel fra Egeskov Slot, som med 270.000 årlige besøg er en fynsk perle.

Kontakt os

-
Mød Hoteldirektøren

Direktør Ulrich Bastrup:
”En oase af muligheder”

Ulrich Bastrup er hoteldirektør på Hotel Faaborg Fjord, og han er både stolt af og ydmyg over hotellets udvikling:

”Hotel Faaborg Fjord er noget ganske særligt. Hotellet er solidt forankret i en unik historie som strømmer ud af hotellet, skoven og stranden. Vores fornemmeste opgave er, at du føler dig hjemme fra første sekund – uanset om du er privat- eller forretningsgæst. På første parket til det sydfynske øhav kan du her på Hotel Faaborg Fjord forvente nærværende service, et hav af spændende aktiviteter og en fuldstændig betagende natur. Vi er en oase af muligheder for dig, dine kollegaer eller dine kære.

Vi kan tilbyde gastronomiske eventyrer, et udsøgt vinotek, alskens former for teambuilding, lukrative konferencelokaler og komplet opdateret konferenceudstyr, en hyggelig skov, hvidvin eller en frisk dukkert på vores egen strand, overnatning i shelters, mountainbike, en bar som er klar til at mikse netop din yndlingsdrink, skønne cykelruter, øhop i det sydfynske øhav, fitnessområde, strandbar, standardværelser og suiter, golf- eller krolfaktiviteter. Ja, alt hvad dit hjerte begærer. Her hos Hotel Faaborg Fjord glæder vi os til at give dig en oplevelse direkte fra vores hjerter.”

Med ønsket om en forrygende god dag
Ulrich Bastrup
Administrerende direktør/CEO

 
Ulrich

-
-