Information om COVID-19

Vi har en klar strategi for håndteringen af COVID-19 forbehold

Læs mere her

De varmeste hilsner fra alle os på
Hotel Faaborg Fjord

Husk at du kan bruge dit gavekort fra
Small Danish Hotels hos os

Vind SPA gavekort for 2

Skriv dig op her!
Tilmeld dig nyhedsbrev

Nyhedsbrev

* Skal udfyldes
Vælg Nyhedsbrev

Hvad sker der, når jeg tilmelder mig jeres nyhedsbrev?

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, giver du samtykke til, at Hotel Faaborg Fjord Spal & Konference må sende dig emails med gode tilbud, inspiration og nyt fra vores hotel og aktiviteter i lokalområdet. Du accepterer samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger som anført nedenfor og i overensstemmelse med den gældende persondatapolitik.

Vi udsender typisk 1-2 nyhedsbreve om måneden.

Hvor lagres mine oplysninger?

I forbindelse med vores email-marketing samarbejder vi med en tredjepart, MailChimp. MailChimp opbevarer og behandler dine personoplysninger på Hotel Faaborg Fjords vegne i henhold til denne datapolitik og gældende persondatalovgivning for at sikre bedst mulig beskyttelse af dine personoplysninger.

Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference har underskrevet en databehandleraftale med MailChimp, der garanterer, at de efterlever reglerne i den nye persondataforordning.

Kan jeg afmelde mig igen?

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev, lige som du også kan opdatere dine oplysninger via linket nederst i nyhedsbrevet.

Har du brug for hjælp, eller har du spørgsmål til vores nyhedsbreve, er du velkommen til at kontakte os på info@hotelfaaborgfjord.dk.

Det er gratis og uforpligtende at tilmelde dig vores nyhedsbrev.


-
-