Ankomst

Afgang

Voksne

Børn

Værelser

KONFERENCE MED UDSIGT

DEN PROFESSIONELLE OPLEVELSE

Rammerne for konferencer og møder på Hotel Faaborg Fjord er sat i professionelle, ny renoverede faciliteter, indvendigt som udvendigt. Lokalerne bidrager både til et højt fagligt fokus og giver et forfriskende pust af luft, lys og liv.

På Hotel Faaborg Fjord kan vi afholde alle former for møder og konferencer. Ikke 2 konferencer eller møder er ens, og hos os er alle konferencer tilpasset efter behov. Vi sørger for, at tidsplaner overholdes, og at logistikken fungerer perfekt, så I kan koncentrere jer om de vigtige ting – jeres kursister. Succes afhænger ofte af de små detaljer. Velsmagende måltider og en hyggelig atmosfære er vigtige faktorer, når det handler om gode frugtbare møder. Vi er åbne for ønsker og deltager gerne aktivt i planlægningen af jeres fremtidige møder, kurser og konferencer. Kontakt Konference- og Receptionschef Charlotte Johansen på konference@hotelfaaborgfjord.dk eller ring på T: 63 60 61 66 og hør mere.

Lokaler

Udvalget af lokaler spænder fra mindre mødelokaler til store kongressale, og omfatter såvel store som mindre grupperum. Da ethvert møde/ arrangement er forskelligt, tilpasser vi gerne både interiør og indretning efter jeres behov.

Lokaleoversigt

Klik her for at se plantegninger af vores lokaler.

Konferencefaciliteter

Vi tilbyder 4-stjernet konferencefaciliteter med moderne mødeteknisk udstyr samt blokke og kuglepenne, trådløst internet (fibernet) på hele hotellet, kvalitetsforplejning af de bedste råvarer og indbydende smukke naturomgivelser. Der er gode tilkørselsforhold til hotellet, bus tur/retur fra Nyborg eller Odense kan tilbydes, og så har vi naturligvis gratis parkering.

Konferencer kommer med mulighed for overnatning. Hotel Faaborg Fjord tilbyder 126 ny renoverede dobbeltværelser med bad og egen altan/ terrasse og 2 suiter. Gæsterne får således adgang til hotellets egen strand og mulighed for masser af oplevelser i Danmarks smukkeste natur.

Handicapfaciliteter

Forskellige handicap stiller forskellige krav til de fysiske rammer. Derfor har vi flere lokaler og værelser med niveaufri overgange i stueetagen samt en sal med mulighed for teleslynge. I stueetagen findes desuden handicaptoiletter.

Internet og teknik

Alle vores lokaler er udstyret med moderne AV- og it-faciliteter, projektor, trådløs udskrivning, sekretariat, og så er der trådløst internet (fibernet) på hele hotellet. Teknisk assistance stilles til rådighed ved enhver konference.

Forfriskende pauser

Stræk ben, frisk sindet lidt op, gå ud i den friske havluft og nyd vores unikke omgivelser. Hotellets beliggenhed giver et væld af aktivitetsmuligheder i kortere og længere pauser – få sand mellem tæerne på stranden lige over for hotellet, eller nyd en forfriskende alkoholfri cocktail/ smoothie med snacks under parasollerne i vores udendørs Beach Bar. Tag et spil petanque, krolf, pile- eller vikingespil m.m. Er der behov for flere forslag til anderledes, sjove og aktive pauser, står vi meget gerne til rådighed, hvad enten det er strække-ben-pauser eller et skræddersyet arrangement med sejlads; et anderledes møde i lavvu på Bjørnø til 100 personer med bespisning eller en gåtur i trætoppene på et nærliggende gods.