Hotellet lukker midlertidigt

Vi har, ifølge anbefalingerne, lukket Hotel Faaborg Fjord til og med 13. april 2020.

Vi glæder os til at byde jer velkommen tilbage efter påske.

De varmeste hilsner fra alle os på
Hotel Faaborg Fjord

Husk at du kan bruge dit gavekort fra
Small Danish Hotels hos os

Første
parket til det sydfynske øhav

Egen Strand!
Netværksområder & kreativ sparring

Netværksområder & kreativ sparring

Her på Hotel Faaborg Fjord tror vi på vigtigheden af det sociale sammenhold, der skabes, når kurset, konferrencen eller mødet er færdigt. Derfor er det vigtigt at gøre plads til social udfoldelse, fællesskabet og relationsskabelse. Vi har indrettet vores skønne hotel med et væld af muligheder for både faglig fordybelse og afslappet netværksudvikling. Loungen kan bruges til både konferencer, kurser, networking, selskaber etc.

En lounge med sjæl

I forbindelse Restaurant Vinoteket finder du vores hyggelige lounge og bar, som er perfekt til networking og kollegahygge. Her kan du nyde en god forfriskning før eller efter middagen, og vi kan servere alt, hvad dit hjerte begærer – om det er drinks, øl, vin, rom, whisky eller måske en lille snack.

I loungen kan I også udfordre hinanden i rafling og kortspil. Hvis du er en hund efter sport, kan vi snildt fikse en kampvisning på tv eller på storskærm. Det kan også være, du har en svaghed for Den Store Bagedyst eller måske Vild med Dans. Vi serverer gerne hjemmebagt kage under udsendelsen eller udformer hyggelige stemmesedler til en aften i dansens tegn.

Loungen kan bruges til både konferencer, kurser, networking, selskaber etc.


Når dit arrangement skal ose af kreativitet og succes


Fåborg ligger smukt placeret i det sydfynske og mulighederne for at tilføre noget ekstra til dit arrangement er uendelige. Vi har her samlet lidt forskellige forslag til hvordan du kan bruge Sydfyn som supplement til dit arrangement.

Download katalog

Pift oplevelsen op
med chokolade- eller popcornbar


Et varmt chokoladekram

Danmark er et koldt og vådt land, og varmen fra et kram i en kop kan findes lige her. Erstat eftermiddagskaffe/kagen med en velovervejet varm chokoladebar med alskens slags toppings og accessories. Vi stiller en lækker chokoladebar op som varmer ekstra meget på de kolde dage. Der kan vælges alt fra karamelsauce og skumfiduser til julestokkeknas eller måske noget helt syvende.

Pris: 50,- kr. pr. person
Hvis chokoladebar vælges som erstatning for eftermiddagskaffe, er tillægsprisen 15,- kr. pr. person

Sådan har du aldrig smagt popcorn før

Som tillæg til eftermiddagens pre dinner drink, eller blot som tillæg til dit arrangement, har du mulighed for at pifte oplevelsen ekstra op med en popcornbar med et udvalg af flere smagsnuancer.

Pris: 30,- kr. pr. person

-
-

Kollegatræf i
strandbaren

Find solbrillerne frem. Træk vejret helt ned i maven, og indsnus de friske vinde fra den sydfynske fjord. Få sand mellem tæerne. Nyd et glas kold rosé, mens du nyder udsigten over fjorden.

Vores private strandbar er åben i hele sommerperioden, når vejret tillader det, så den danske sommer stadig er helt tilgængelig, selvom du er på kursus. Her kan I give jer i kast med vikingespil, volleyball eller måske en lille fællesquiz. Vi arrangerer også gerne livemusik, hvis du drømmer om lidt rytmer til dit kolde glas.

Business i skovens
dybe, stille ro

Vi spiller op til dans med både naturskønne og professionelle værdier. Vi plejer at sige, at det er det bedste fra to verdener. Fra vores centrale matrikel kan du følge en lille sti op til vores private skov, hvor du finder både shelters, bål og langborde med overhængende sejl.

Her kan vi sammenflette alskens former for teambuilding øvelser, der styrker fællesskabet og sætter gang i kreativiteten – eller blot en naturlig ramme til godt selskab. På den eksklusive naturplads har vi plads til 60 personer, og der er rig mulighed for at få forfriskninger serveret til varmen fra det knitrende bål.

-
-

The play
cave

Hele vores underetage har for nyligt fået et gevaldigt løft, hvilket åbner op for en masse fri leg. Her kan du udfordre chefen i billard eller måske give los i bordtennis sammen med bogholderen. Har du behov for aktive pauser i den friske luft, har vi både petanque-, volleyball- og krolfbane. Har du andre ideer til teambuilding, spil eller fysisk aktivitet, så kan du altid give os et kald – vi står klar til at skræddersy din konference her på Hotel Faaborg Fjord.

 

-
-