Information om COVID-19

Tryghed på Hotel Faaborg Fjord under COVID-19

Læs mere her

De varmeste hilsner fra alle os på
Hotel Faaborg Fjord

Husk at du kan bruge dit gavekort fra
Small Danish Hotels hos os

FØRSTE PARKET TIL DET SYDFYNSKE ØHAV

EGEN STRAND!
Mødelokaler på Sydfyn

Plads til fordybelse ved Faaborg Fjord

På Hotel Faaborg Fjord tror vi på, at engagement avler engagement. Derfor tilføjer det altid lidt ekstra til dit møde, hvis du holder det i vores kreative, rolige og oplevelsesrige omgivelser.

Mødelokaler med det nyeste udstyr og en teknisk assistance

Vi har møde- og konferencelokaler i alle størrelser som kan rumme alt fra to til 500 deltagere. 15 af mødelokalerne kan rumme op til 12 personer, mens 5 af mødelokalerne kan rumme op til 20 personer.

Mødelokalerne fungerer perfekt som koncentrerede grupperum eller som et behageligt område til pauser og networking. Samtidig ligger lokalerne helt centralt i forhold til både restaurant, lounge, bar, værelserne og det resterende konferenceområde. Vi kan skræddersy bordopstilling, pynt og faciliteter, så alle dine visioner og behov får den opmærksomhed, de fortjener.

Har du brug for endnu større lokaler, så er der også rig mulighed for det. Vi har flere flotte konferencelokaler, som kan slås sammen eller opdeles alt efter behov. 

Det nyeste udstyr og teknisk assistance

Vi har naturligvis udstyret alle lokaler med moderne tekniske faciliteter samt tekniske assistance, der sikrer dig, at teknikken spiller og hjælper, hvis der skulle være behov herfor.

Inden mødestart kommer vores teknikker forbi lokalet og viser dig, hvordan vores udstyr virker.


  • Bestyrelsesmøde, Ledermøde, salgsmøde
  • Walk n talk i skoven, på stranden
  • Bæredygtige møder
  • Netværksområder
-

Gastronomisk brændstof
til hjernen

Noget af det, vi oftest hører fra vores gæster er, at vi er ambitiøse. Vi hører heller ikke sjældent, at vores omgivelser bliver enormt værdsatte. Derudover falder vores gæster ofte for vores gastronomiske evner.

Vores mantra er: ”Fra sydfynsk jord til sydfynsk bord”, og derfor tryller vi altid fantastiske retter frem, som kan ryge lige lukt ned i din mave.

Vi tænker bæredygtigt, har fokus på dyrevelfærd og benytter sæsonbetonede og lokale råvarer. På den måde sørger vi for gastronomisk brændstof til din hjerne under dine møder her på Hotel Faaborg Fjord.

Læs mere om restauranten her

Lad naturen
optimere dit møde

Har du tid i dit program til at nyde en tur i ud i det Sydfynske, kan det varmt anbefales at låne et par cykler og få lidt vind i kinderne fri eller blot ændre scenen for dine pauser.

Har du helt specifikke visioner for dit møde? Vi er rigtig glade for at indgå samarbejder med lokale virksomheder, fordi det både fremmer din sydfynske oplevelse og støtter lokalsamfundet. Vi handler lokalt, fordi naturen ønsker det og fordi det er en udsøgt fornøjelse at favne den sydfynske gastronomi. 

-
-
-