Hotellet lukker midlertidigt

Vi har, ifølge anbefalingerne, lukket Hotel Faaborg Fjord til og med 13. april 2020.

Vi glæder os til at byde jer velkommen tilbage efter påske.

De varmeste hilsner fra alle os på
Hotel Faaborg Fjord

Husk at du kan bruge dit gavekort fra
Small Danish Hotels hos os

Første
parket til det sydfynske øhav

Egen Strand!
Konferencelokaler

Vi skaber din konferencedrøm

Det kan godt betale sig at være visionær, når der skal afholdes konferencer. Kreative omgivelser genererer kreativitet, og derfor kan en idérig konference give pote i forhold til både networking, brainstorming og i sidste ende jeres business. Hos Hotel Faaborg fjord kan vi skræddersy jeres specifikke konference, så selskabet får alt, hvad hjertet begærer.

Når professionalisme og hjemlighed går hånd i hånd

Noget af det allervigtigste under en konference er, at selskabet føler sig hjemme. Det ved vi her hos Hotel Faaborg Fjord. Af samme grund er en af vores fornemmeste opgaver, at I føler jer velkomne fra første sekund. Vi lægger vægt på, at I får behagelig service i øjenhøjde. Vi gør vores ypperste for, at I får en pause fra hverdagen i både unikke og professionelle omgivelser. Vi former jeres ophold, så I får en oplevelse, I sent vil glemme. Hotel Faaborg Fjord har plads til op til 700 konferencedeltagere og 256 overnattende gæster – og vi har solid erfaring med at udføre specifikke konferencevisioner.

Skræddersy dit eget konferencelokale

Hotel Faaborg Fjord spiller op til dans med både naturskønne og professionelle værdier. Kort sagt: Det bedste fra to verdener. Vi er placeret på første parket til det sydfynske øhav. Vi har skov i baghaven og den friske fjord i forhaven. Vi har gastronomi til jeres ganer og skønne senge til jeres nattesøvn. Vi har alskens muligheder for diverse teambuild-øvelser, og vi står klar med alsidige konferencelokaler og topprofessionelt AV-udstyr.

Et konferencecenter med muligheder

Et sted mellem fjordens friske vinde og skovens stille gemyt finder du fire fantastiske konferencelokaler på Hotel Faaborg Fjord. Vi har noget for enhver smag. Flere af konferencelokalerne kan slås sammen, så der er plads til både de mindre og de helt store events.


  • Landsmøde, Årsmøde, Generalforsamling
  • 128 værelser
  • Scene 8x3 meter
  • Kreativ sparring
  • Bæredygtige møder
  • Netværksområder
-

Oversigt over
vores konferencelokaler

Vi har 4 store konferencelokaler, som evt. kan kombineres og lægges sammen. Vi kan således tilbyde konferencelokaler til alle behov.

Se vores lokaleoversigt her

Det hele
kan lade sig gøre

Alle vores konferencelokaler har flot lysindfald, lækker akustik og topprofessionelt AV-udstyr (audiovisuelt udstyr). Da ethvert arrangement er forskelligt, tilpasser vi også gerne både interiør og indretning efter jeres specifikke visioner. Ligeledes opstiller vi naturligvis også bordene alt efter behov. Biografopstilling, skoleborde, sildeben, puljeborde eller u-borde – det hele kan lade sig gøre.

-
-
-