Information om COVID-19

Tryghed på Hotel Faaborg Fjord under COVID-19

Læs mere her

De varmeste hilsner fra alle os på
Hotel Faaborg Fjord

Husk at du kan bruge dit gavekort fra
Small Danish Hotels hos os

FØRSTE PARKET TIL DET SYDFYNSKE ØHAV

EGEN STRAND!
Professionelt og medmenneskeligt

Mødeforplejning med omtanke

Her på Hotel Faaborg Fjord er vi professionelle og ambitiøse. Samtidig er alle vores ansatte dygtige menneskekendere, som har fødderne solidt plantet i den fede muld. Denne kombination gør, at vi altid yder mødeforplejning med stor punktlighed og omtanke. Følg med herunder.

Restaurant Vinoteket

Vi er altid stolte af at byde vores gæster velkomne i Restaurant Vinoteket, som emmer af den sydfynske sjæl. Vores mantra er: ”Fra sydfynsk jord til sydfynsk bord”, og derfor har vi altid et kærligt fokus på lokale råvarer, bæredygtighed, dyrevelfærd og årstidernes frugt og grønt.

Jeres frokost vil blive serveret med variation og hjerte for forskellige smagsløg og præferencer. Vi sammensætter en menu af både nytænkende gastronomi og traditionelle retter, så vi er sikre på at mætte alle munde. Det er altid muligt at byde ind med ønsker i forhold til menuen – gerne i god tid, så vi kan nå at indkøbe de helt rigtige råvarer fra lokalområdet.

Restauranten er meget fleksibel i størrelse og kan derfor tilpasses alt efter behov. På den måde kan du få den store fællesmiddag med masser af netværk og god stemning, men du kan også få den mere intime middagsoplevelse, hvor der er ro til at puste ud og fordybe sig i maden og samtalen.


-

Find de
perfekte vine

TIl en lækker middag hører nogle helt fantastiske vine. Vores Restaurantchef har udplukket vine der er nøje udvalgt til den middag der serveres til netop jeres arrangement.

Men skulle du som kursusleder have lyst, så er du altid velkommen til komme og smage vores vine inden kurset, så du i samråd med vores kyndige tjenere kan skræddersy en herlig vinmenu. 

Se mere om Vinoteket her

Et par snacks om dagen
er lige sagen

Nogle møder er tunge og lange, imens andre er med stort fokus, samarbejde og kommunikation. Fælles for begge er, at det kræver en anden energi at sidde stille og lytte en hel dag. 

Vi ønsker for vores kursister, at de har energi til hele dagen. Derfor er det muligt at opgradere dit arrangement med slik efter frokosten, så den sidste del af dagen flyder nemt, og hjernen er i fuld aktivitet. Måske du ”bare” har lyst til at lave en ekstra gimmick med popcornbar eller lignende for at skabe en anden dimension.

Mulighederne er mange, og de kan serveres flere forskellige steder både ude og inde for at lave lidt afveksling i dagen. Kontakt os endelig for en dialog om, hvad der passer bedst til dit arrangement.

-
-
-