Hotellet lukker midlertidigt

Vi har, ifølge anbefalingerne, lukket Hotel Faaborg Fjord til og med 13. april 2020.

Vi glæder os til at byde jer velkommen tilbage efter påske.

De varmeste hilsner fra alle os på
Hotel Faaborg Fjord

Husk at du kan bruge dit gavekort fra
Small Danish Hotels hos os

Første
parket til det sydfynske øhav

Egen Strand!
Fra arbejde til samarbejde

Dit konferencecenter på Sydfyn

De rigtige rammer er helt essentielle, når kreativiteten skal spire, projekter skal planlægges, og netværket skal plejes. Kreativitet genererer kreativitet, og derfor sætter Hotel Faaborg Fjord altid alle sejl til for at skræddersy en konference eller et møde efter dine unikke visioner.

Professionalisme og menneskelighed er to sider af samme sag

Tillid, troværdighed, kreativitet, nytænkning og sparring. Her på Hotel Faaborg Fjord ved vi godt, at det muligvis er en række nemme buzzwords, men sandheden er, at vi virkelig mener det.

Vi ved, det kræver tid og overskud at planlægge en god konference, og derfor elsker vi at gå ind og jonglere med alle de bolde, du ikke selv har tid til at holde i luften.

Vi sørger for inddragelse og gennemsigtighed gennem hele forløbet, og vi går en ekstra mil for at imødekomme lige præcis dine behov. Vi koordinerer altid grundigt med mødebookeren og kursuslederen, så vi kontinuerligt befinder os i både professionel og medmenneskelig øjenhøjde.

Se oversigtskort

Se lokaleoversigt


128 værelser
9 grupperum op til 12 deltagere
4 store lokaler 50-400 deltagere
3 lokaler op til 30 deltagere
Skov og strand i for- og baghave
Netværksområder
Kreativ sparring
-

Vi forvandler jeres
arbejde til samarbejde

Vi spiller op til dans med både naturskønne og professionelle værdier. Vi plejer at sige, at det er det bedste fra to verdener. Her er både mulighed for gåture i lækre pausemiljøer og stående networking i lyse omgivelser. På første parket til det sydfynske øhav kan vi levere både frisk luft, privat strand med badebro og en hyggelig skov med shelthers og bålplads.

Vi kan sammenflette alskens former for teambuildingøvelser, der styrker fællesskabet og sætter gang i kreativiteten. Ligeledes kan vi skræddersy din konferencedrøm gennem alsidige konferencelokaler og topprofessionelt AV-udstyr.

Gastronomi med
sydfynsk sjæl

Hotel Faaborg Fjord indgår i miljøcertificeringen ved Green Key. Det gør vi blandt andet, fordi vores restaurant serverer gastronomiske oplevelser med udgangspunkt i økologi og sæsonbetonede råvarer. Vi arbejder med ”fra sydfynsk jord til sydfynsk bord”, og det giver altid vores konferencegæster mulighed for en eksklusiv smagsoplevelse.

Se mere om restauranten her 

-
-
-