Information om COVID-19

Tryghed på Hotel Faaborg Fjord under COVID-19

Læs mere her

De varmeste hilsner fra alle os på
Hotel Faaborg Fjord

Husk at du kan bruge dit gavekort fra
Small Danish Hotels hos os

EN AF FYNS BEDSTE ARBEJDSPLADSER

NYT JOB
Ønsker du et job

på Hotel Faaborg Fjord?

3-stjernet Hotel & 4-stjernet Konferencecenter med spa og i naturskønne omgivelser - En af Fyns bedste arbejdspladser

Hotel Faaborg Fjord er placeret i første række til det sydfynske øhav, med strand i forhaven og skov i baghaven. Omgivet af grønne arealer og det sydfynske kuperede terræn, har hotellet utallige muligheder for alternativ møder og arrangementer. Hotellet har netop gennemgået en omfattende renovering med tilføjelse af spa & wellness område, opgradering af køkken, restaurant og fællesområder. Hotellet indeholder 128 dobbeltværelser, har plads op til 500 gæster i vores største lokaler og er netop blevet godkendt til miljøcertificeringen GreenKey. 

 


Restaurantchef
Søges

Restaurantchef til Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference 

Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference søger en selvstændig og serviceminded Restaurantchef med stort drive til at bringe nye dimensioner til vores allerede høje niveau, så vi sikrer, at vores gæster får en uforglemmelig oplevelse.

Er du topmotiveret, har solid erfaring fra lignende stilling og har du lyst til at være en del af hotellets stærke team, så har du nu muligheden for at være med til at sætte dit eget hold og skabe et stærkt grundlag for de gastronomiske oplevelser på hotellet. 

 

Læs mere

-
-

Faglært
kok søges

Faglært kok søges til Hotel Faaborg Fjord - Spa & Konference

Har du passion for det nordiske køkken?

Vi leder lige nu efter endnu en faglært fuldtids kok til at indgå i vores fantastiske køkkenteam på Hotel Faaborg Fjord. Vil du indgå i et team hvor vi prioriterer personlig udvikling, et godt arbejdsmiljø og højt humør?

Et sted hvor vi sætter en ære i at anvende mange lokale og økologiske råvarer og hvor smag og kvalitet er i højsædet. Hvis det lyder tiltrækkende, så er du måske vores nye kok.

 

Læs mere

Faglært
tjener søges

Faglært Tjener til Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference 

Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference søger en faglært tjener som er ansvarsbevidst person, serviceminded, udadvendt og glad. En person der vil bringe nye dimensioner til vores allerede høje niveau, så vi sikrer, at vores gæster får en uforglemmelig oplevelse.

Er du topmotiveret, faglært tjener og har du lyst til at være en del af hotellets stærke team, så har du nu muligheden for at være med på rejsen om at skabe det nye Hotel Faaborg Fjord. 

 

Læs mere

-

Uopfordret
Ansøgning

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at sende en ansøgning til info@hotelfaaborgfjord.dk. Vi gemmer din ansøgning og kontakte dig, hvis der bliver en stilling ledig som kunne have interesse for dig.

Mange tak

 

-
-
-