Ankomst

Afgang

Voksne

Børn

Værelser

I luften

Action eller afslapning – kravl til tops med familien eller dine kolleger. Gør som aberne og sving jer fra træ til træ og svæv gennem skoven i 16 meters højde i Gorilla Park eller oplev bøgeskoven ovenfra. På Egeskov Slot kommer I op i 10-15 meters højde, når I går fra trækrone til en anden i slottets bøgeskov. Undervejs kan I gøre ophold på i alt fem platforme.

Har I , hvad der skal til, for at læne jer ud over kanten og klatre ned via et reb? I kan blive overrasket over, hvilket mod, I rent faktisk besidder. Måske kan I ikke vente med at prøve rappelling. Måske har I gjort det før og vil gerne prøve det igen. Uanset hvad, så er rappelling med en kvalificeret instruktør en meget sikker måde at komme ud på kanten, og se hvad I mener om denne lodrette verden.

Se det hele fra oven med en helkopter rundflyvning over Faaborg og Sydfyn – i fugleperspektiv får I virkelig en fornemmelse af det Sydfynske Øhav og den smukke natur. En tur i en helikopter er en helt speciel flyveoplevelse, som ikke kan sammenlignes med andre måder at flyve på.

Uanset om I er til action eller afslapning, så står vi klar til at hjælpe jer.