Ankomst

Afgang

Voksne

Børn

Værelser

Hvad siger vores gæster?

”Tilbagemeldinger fra vores gæster er helt uundværligt for os. Det er disse, der hjælper os til hele tiden af forbedre og udvikle os. Vi skal turde udfordre os selv hele tiden, for kun på den måde kan vi yde den bedste service og ikke gro fast i gamle rutiner”
– direktør Charlotte Stiller. 

 


Tina Sjælland, Flügger A/S – Maj 2016
Vi havde den store fornøjelse at afholde en to-dages Salgskonference for godt 100 personer på Hotel Faaborg Fjord, og opholdet levede fuldt op til vores forventninger. Jeg havde inspiceret hotellet på forhånd og aftalt detaljerne omkring frokoster, middag og konferencer med konferencekoordinatoren, og alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke af det professionelle og servicemindede personale. Derudover havde restaurantmanageren fuldt styr på middagen om aftenen og kom med gode idéer til at højne stemningen endnu mere, så vi fik det bedst mulige udbytte af opholdet. Endelig sørgede de for godt vejr til vores udendørsaktiviteter som lovet, så vi kunne nyde hotellets faciliteter og Beach baren med udsigt ud over fjorden. Jeg kan derfor varmt anbefale Hotel Faaborg Fjord til store og små arrangementer, for de leverer høj kvalitet og service på en omkostningsbevidst og tillidsfuld måde til glæde for alle parter.   


Veterancentret i Forsvaret – Maj 2014
Når vi i Veterancentret samler alle vores medarbejdere til fælles seminarer, er det vigtigt for os, at vi holder fokus på faglighed og indhold – selvfølgelig krydret med godt socialt samvær. Og det giver Hotel Faaborg Fjord os optimale rammer for. Med professionalisme, god service og behagelige fysiske rammer har hotellet og dets personale i to omgange bidraget til, at Veterancentret og vores medarbejdere har haft gode såvel faglige som sociale oplevelser i det fynske. Og den smukke udsigt over fjorden og det fynske hav er blot et ekstra plus!   


Simone Staal, HC Odense – Juni 2014 
”1000 tak for et fantastisk døgn i Faaborg – smukke omgivelser, blændende mad og super service”. 


Lasse Kronborg, GOG – Juni 2014
Sommerfest på Hotel Faaborg Fjord Hele eliteafdelingen på herresiden i GOG var i fredags til afslutnings-sommerfest på Hotel Faaborg Fjord. Spillere, administration og sponsorer tilbragte en festlig og hyggelig aften i fantastiske omgivelser nær sundet. Velkomstdrinken blev nydt på terrassen med smuk udsigt ud over vandet, hvorefter selskabet trak ind i det hyggelige og flot dækkede festlokale. Her blev en lækker treretters gourmetmiddag serveret, og snakken gik over bordene. Senere blev der skruet op for musikken og humøret steg endnu mere i takt med øllet og vinen blev hældt indenbords.Ca. kl. 24 blev et overdådigt natmadsbord dækket med lækre pølser, oste og meget mere. Alt i alt havde GOG en super dejlig aften på Hotellet, hvor de følte sig godt behandlet, ja nærmest forkælet af Fjordens kompetente personale.