Ankomst

Afgang

Voksne

Børn

Værelser

Til de forretningsrejsende

Hører du til dem, der rejser i forbindelse med dit arbejde, så lad Hotel Faaborg Fjord være dit hjem på rejsen. Hos os er alt samlet under ét tag. Du kan nemt og enkelt komme på motorvejen til både Sjælland og Jylland, for hotellet ligger kun 25 minutters kørsel fra E20 og Odense.

Vi tilbyder gratis parkering, stor morgenbuffet og gratis internet i alle vores priser. Til alle vores værelser hører enten altan eller terrasse, så hvis vejret tillader det, kan en rolig stund efter en hektisk dag med fordel nydes udenfor.

Har du brug for at inviterer forretningsforbindelser på middag står vores dygtige køkkenchef og hans team klar til at tilberede retter af de bedste råvarer, og i Vinoteket kan I helt sikkert finde vin, der passer perfekt til jeres valg af mad. Før og efter middagen kan I nyde en drink i baren og måske udfordre hinanden i et slag kort.

Du kan også reservere et af vores mange grupperum til mindre møder, interviews mv., eller hvis du har brug for at kunne arbejde helt uforstyrret er vores store suiter beliggende i den  renoverede patriciervilla Villa Horseløkke det helt rigtige valg.

Har du brug for at løbe en tur, styrketræne eller spille en omgang krolf, så findes alle faciliteter på og omkring hotellet. Og går tankerne på teambuilding, så er mulighederne absolut også til stede for at udfordre dig selv og dine kollegaer/ medarbejdere. Vi samarbejder med firmaet Fieldmore. Få inspiration i vores brochure.

Brug for en firmaaftale
Har du lyst til at blive et kendt ansigt på Hotel Faaborg Fjord, så kontakt vores Direktør, Charlotte Stiller på cs@hotelfaaborgfjord.dk eller T: (+45) 4025 3580 for at høre mere om vores firmaaftaler og aftale tidspunkt til en rundvisning på hotellet.