Ankomst

Afgang

Voksne

Børn

Værelser

Tid til at være sammen

Et ophold i det sydfynske gør godt for sjælen. Her er lys, luft, liv og leg for både store og små.

Hotel Faaborg Fjord tilbyder flotte moderne værelser – alle med altan eller terrasse. I kommer til at bo på første parket til det sydfynske øhav i stille og rolige omgivelser og får hele Sydfyn som baghave – eller måske legeplads? Kun fantasien sætter grænser for jeres ophold på Hotel Faaborg Fjord og det skønne Sydfyn – hvad end opholdet står i romantikkens, familiens eller oplevelsernes tegn. Uanset hvad så tager vi os af jer, så I har tid til hinanden.

Weekendophold

Få et afbræk fra hverdagen, og tag på et skønt weekendophold på Hotel Faaborg Fjord. Både hotellet, naturen og de omkringliggende byer har masser af spændende aktiviteter at byde på året rundt, hvad enten I er til byvandring, gåture i skoven, rappelling eller kajakroning på Faaborg Fjord. Et weekendophold på to dage er nok til at få ladet batterierne op igen, få luftforandring og alene-tid, og ikke mindst blive fyldt op med skønne oplevelser og uforglemmelige minder.

Miniferie

En miniferie er en skøn pause, måske med manden, kæresten, vennen/veninden eller familien, hvor man giver sig selv et pusterum fra hverdagens ræs. En miniferie med sin udkårne indbyder til romantik med god tid til hinanden, eller til at hele familien kommer af sted på eventyr og oplevelser under nye himmelstrøg.

Mange vælger at nyde miniferien på Hotel Faaborg Fjord, fordi man får hele pakken: Stranden, havet, skoven, landsbyidyllen, storbyen inden for en rimelig afstand og et væld af forskellige oplevelser både inde og ude.

Ferie

Ferie i Danmark er noget af det skønneste, og Sydfyn er et populært feriemål for danske gæster, der vil nyde naturen med sit kuperede terræn, landsbyer som emner af idyl, strande så langt øjet rækker, og et væld af øer, som sammen danner det smukke fynske øhav. Sydfyn tilbyder en bred vifte af aktiviteter for både store og små, og Hotel Faaborg Fjord ligger centralt placeret, så der aldrig er langt til den næste oplevelse.