Ankomst

Afgang

Voksne

Børn

Værelser

Faciliteter

Find os & parkering
Det er gratis at parkere på en af hotellets mange parkeringspladser rundt om hotellet. Vi anbefaler, at bilen tømmes for værdigenstande. Der findes handicap parkeringspladser helt oppe foran hovedindgangen samt busparkering.

Trådløst internet
Vi tilbyder gratis trådløst internet med høj hastighed på hele hotellet. Koder udleveres i receptionen.

Leje af cykler
Det er muligt at leje cykler for kr. 50,- pr. dag.

Strand og badebro
Stranden foran hotellet samt badebroen tilhører hotellet og kan frit benyttes.

Løbeture
Der er rig mulighed for at løbe sig en tur i de naturskønne omgivelser omkring hotellet. Vi er gerne behjælpelige med løberuter.

Fritid på hotellet
Vi tilbyder et bredt udvalg af fritidsaktiviteter såsom beachvolleybane, billard, bordtennis, dart, krolf og petanque. I vores loungebar findes der desuden spillekort, raflebægre, backgammon og diverse andre spil.

For de mindste
I kælderen findes der et legerum for børn med diverse legetøj, tegnesager og bordtennis. Desuden findes der et utal af muligheder for at få rørt sig på områderne omkring hotellet.

Receptionen
Receptionen er bemandet i tidsrummet 07:00-23:00 alle ugens dage. Udenfor dette tidsrum er det muligt at tilkalde en nattevagt. I receptionen kan der købes, toiletartikler, vin, slik og chips.

Vask & rens
Det er muligt at indlevere tøj til vask og rens på hverdage.

Træningsfaciliteter
Har du brug for at få pulsen op, så er der rig mulighed for det i vores veludstyrede træningsrum i kælderen.

Sauna
Der findes to saunaer i stueplan.  

Body-SDS
Det er nu muligt for gæsterne på Hotel Faaborg Fjord at få Body-sds behandling. Body-sds er en kropsterapi, der arbejder med at skabe gennemstrømning og flow i kroppen, bl.a. ved at løsne spændinger i muskler og led. Resultatet er en afslappet og afbalanceret krop. Tidsbestilling og yderligere information på 3049 9392 eller på Body-Buddy

Trommerejse, svedhytte eller spirituelle vandringer
"Tag et Valg" v/Vibeke Nielsen kommer gerne ud til dit team og holder skræddersyede oplæg, foredrag el. workshop, alt efter behov, ønsker og nødvendighed. Der tilbydes ligeledes Trommerejse, svedhytte og spirituelle vandringer. Booking og yderligere information på 2989 0112 eller på Tag-et-Valg