Events - Hotel Faaborg Fjord
Information om COVID-19

Vi har en klar strategi for håndteringen af COVID-19 forbehold

Læs mere her

De varmeste hilsner fra alle os på
Hotel Faaborg Fjord

Husk at du kan bruge dit gavekort fra
Small Danish Hotels hos os

Spændende events og aktiviteter

Eventkalender

Hotel Faaborg Fjord arrangerer løbende spændende events og aktiviteter for hotellets gæster og byens borgere. Kombinér gerne hotellets events med en dejlig middag i Restaurant Vinoteket. Du kan se vores spændende eventkalender her på siden.

Hver søndag og mandag i uge 28-32 2020
Happy hour kl. 16.00-17.30

Vi vil så gerne forkæle dig som overnattende gæst på hotellet. Derfor har vi happy hour søndage og mandage under dit ophold. 

Kom tilbage til hotellet og læn dig tilbage efter en lang dag på farten og nyd lidt forskellige kolde drikkevarer inden middagen serveres i den lune sommeraften.

Denne event er kun for dig der overnatter på hotellet fra søndag til tirsdag i ugerne 28-32. Har du familien med, kan du roligt sidde med din rom og nyde udsigten og børnene der leger i forhaven, imens der nu er voksen tid.

 

 

-
-

Hver tirsdag i uge 28-32 2020
Smag på forskellige Rom kl. 16.00-17.30

Vi vil så gerne forkæle dig som overnattende gæst på hotellet. Derfor får du muligheden for at smage på forskellige Rom under dit ophold. 

Kom tilbage til hotellet og læn dig tilbage efter en lang dag på farten og nyd lidt forskellige rom inden middagen serveres i den lune sommeraften.

Denne event er helt gratis og er kun for dig der overnatter på hotellet fra tirsdag til onsdag i ugerne 28-32. Har du familien med, kan du roligt sidde med din rom og nyde udsigten og børnene der leger i forhaven, imens der nu er voksen tid.

 

 

Hver onsdag i uge 28-32 2020
Smag på forskellige Gins kl. 16.00-17.30

Vi vil så gerne forkæle dig som overnattende gæst på hotellet. Derfor får du muligheden for at smage på forskellige Gins med tilhørende tonics og garnish underdit ophold. 

Gin Tonic er blevet det nye sort og der er ingen grænser for hvilke kombinationer denne fantastisk drink kan serveres i. Smage, farver og styrker. Den moderne drink er som skabt til lune sommeraftener og solnedgange.

Denne event er helt gratis og er kun for dig der overnatter på hotellet fra onsdag til torsdagi ugerne 28-32. Har du familien med, kan du roligt sidde med din gin/tonic og nyde udsigten og børnene der leger i forhaven imens der nu er voksen tid.

 

 

-
-

Hver torsdag i ugerne 28-32
Smag på forskellige Rosé kl. 16.00-17.30

Vi vil så gerne forkæle dig som overnattende gæst på hotellet. Derfor får du muligheden for at smage på forskellige Rosé flasker under dit ophold hos os. 

Rosé er smagen af sommer og gode tider, med den friske sødmefyldte smag og smukke sarte farve, indbyder denne dråbe til lune sommeraftener og solnedgange med udsigt ud over vandet. Vi er så heldige at have en lokal Rosé producent, som vi servere i vores restaurant. En rigtig god historie følger med denne Rosé og familie eventyret der udspiller sig lige her i Faaborg.

Denne event er helt gratis og er kun for dig der overnatter på hotellet fra fredag til lørdag i ugerne 28-32. Har du familien med, kan du roligt sidde med din Rosé og nyde udsigten og børnene der leger i forhaven imens der nu er voksen tid.

Hver fredag i ugerne 28-32
Smag på forskellige bobler kl. 16.00-17.30

Vi vil så gerne forkæle dig som overnattende gæst på hotellet. Derfor får du muligheden for at smage på forskellige Bobler der kildrer i næsen og giver en følelse af luksuriøs velvære. 

Bobler serveres i mange forskellige nuancer, smags varianter og prisklasser. Hos os får du mulighedern for at nyde et par forskellige flasker og se og smage forskellene. Det perlende glas er som skabt til lune sommeraftener og solnedgange.

Denne event er helt gratis og er kun for dig der overnatter på hotellet fra torsdag til fredag i ugerne 28-32. Har du familien med, kan du roligt sidde med dit glas og nyde udsigten og børnene der leger i forhaven imens der nu er voksen tid.

 

-
-

Hver lørdag i ugerne 28-32
Smag på forskellige hvidevine kl. 16.00-17.30

Vi vil så gerne forkæle dig som overnattende gæst på hotellet. Derfor får du muligheden for at smage på forskellige hvide vine under dit ophold hos os. 

Hvidvin er smagen af sommer og gode tider, med den friske frugtige smag og smukke lyse farve, indbyder denne smagning til lune sommeraftener og solnedgange med udsigt ud over vandet. Vi er så heldige at have en lokal vin producent - Kimsebjerg, som vi servere i vores restaurant. 

Denne event er helt gratis og er kun for dig der overnatter på hotellet fra lørdag til søndag i ugerne 28-32. Har du familien med, kan du roligt sidde med din hvidvin og nyde udsigten og børnene der leger i forhaven imens der nu er voksen tid.

-

4. oktober
Åbenthus, kl. 13.00-16.00

Vi har i 2019 og 2020 arbejdet benhårdt på at få frisket huset op med nye møbler, friske farver og ikke mindst at få miljøoptimeret, så vi som ansvarlig forretning kan bidrage til det grønne regnskab. Den ny Spa & Wellness afdeling står klar primo september 2020 og vil være at se denne dag også.

Det vil vi meget gerne vise jer og derfor byder vi til åbent hus, hvor I også har mulighed for at se vores nye muligheder for selskaber, møder, restaurant og overnatning. 

Der vil være et væld af aktiviteter og lidt godt til ganen. Og ligger jeres næste fest hos os denne dag, så lover vi at der er lidt ekstra godt til jer i pakken.

Vi glæder os meget til at se jer!!

28. november samt 5. og 12. december
Julefrokost

Klassisk julefrokostbuffet, Inkl. øl, vin og vand ad libitum under middagen

Med efterfølgende kaffe og the

Pris pr. person kr. 365,00

Pris pr. enkeltværelse pr. nat kr. 598,00

Pris pr. person i delt dobbeltværelse pr. nat kr. 365,00

-
-

12. April 2021
Ser du månen, Daniel - Foredrag med Daniel Rye'

Daniel Rye fortæller i sit foredrag levende, åbenhjertigt og med rystende detaljer om sit fangeskab hos Islamisk Stat i Syrien. Her giver han et sjældent indblik i det mareridt han gennemlevede som gidsel – en på én gang forfærdelig og gribende historie, der vil holde dig opslugt fra start til slut.

Daniel Rye blev som freelancefotograf under en reportagetur i Syrien i 2013 pågrebet og taget til fange af terrororganisationen Islamisk Stat i Syrien.

I 13 måneder blev Daniel holdt som gidsel af ISIS sammen med 23 andre vestlige gidsler, og han var det sidste gidsel, som slap levende fra Islamisk Stats berygtede fængsel i den syriske by Raqqa. Efter løsesumsforhandlinger løslades Daniel d. 19. juni 2014, hvorefter IS i sommeren 2014 dræber de tilbageværende gidsler og Daniels medfangere, én efter én. Heriblandt amerikaneren James Foley.

James Foley blev det første offer for de videodokumenterede henrettelser af IS, der gik verden rundt. Under deres tilfangetagelse, blev han nær ven af Daniel, og det var Daniel der viderebragte Foleys ”brev” og afsked til familien. En afsked Daniel fik overbragt mundtligt og memorerede.

Daniels fangeskab blev af hensyn til hans sikkerhed først kendt for den brede offentlighed efter hans løsladelse, da medierne også af sikkerhedsmæssige årsager afholdte sig fra at dække historien.

Book din billet på https://www.tikko.dk/event/398-dage-daniel-rye-foredrag-faaborg-12-april-2021-4358 

-
-