Information om COVID-19

Tryghed på Hotel Faaborg Fjord under COVID-19

Læs mere her

De varmeste hilsner fra alle os på
Hotel Faaborg Fjord

Husk at du kan bruge dit gavekort fra
Small Danish Hotels hos os

Se alle vores spændende events & aktiviteter


Julemenu
Nordisk jul

Vi har sammensat en julefrokost der tilgodeser alle de forholdsregler, vi må tage i disse tider.

For vi har syltet, kogt, brasseret og lagret lækkerier til vores traditionsrige julemenu og det skal du selvfølgelig have glæden af - også i år.

En menu der er sammensat af økologiske, lokale råvarer og tilberedt med en stor kærlighed til det klassiske nordiske køkken. Vi glæder os til at se dig på Hotel Faaborg Fjord.

En nordisk julemenu 3 retter

Pris pr. person kr. 350,00

Pris pr. enkeltværelse pr. nat kr. 598,00

Pris pr. person i delt dobbeltværelse pr. nat kr. 365,00

Følgende datoer: 20., 21., 27., 28. november samt 4., 5., 11. og 12. december

Arrangement start kl. 18:00

Se hele programmet her - Download som pdf

-
-

12. April 2021
Ser du månen, Daniel - Foredrag med Daniel Rye'

Daniel Rye fortæller i sit foredrag levende, åbenhjertigt og med rystende detaljer om sit fangeskab hos Islamisk Stat i Syrien. Her giver han et sjældent indblik i det mareridt han gennemlevede som gidsel – en på én gang forfærdelig og gribende historie, der vil holde dig opslugt fra start til slut.

Daniel Rye blev som freelancefotograf under en reportagetur i Syrien i 2013 pågrebet og taget til fange af terrororganisationen Islamisk Stat i Syrien.

I 13 måneder blev Daniel holdt som gidsel af ISIS sammen med 23 andre vestlige gidsler, og han var det sidste gidsel, som slap levende fra Islamisk Stats berygtede fængsel i den syriske by Raqqa. Efter løsesumsforhandlinger løslades Daniel d. 19. juni 2014, hvorefter IS i sommeren 2014 dræber de tilbageværende gidsler og Daniels medfangere, én efter én. Heriblandt amerikaneren James Foley.

James Foley blev det første offer for de videodokumenterede henrettelser af IS, der gik verden rundt. Under deres tilfangetagelse, blev han nær ven af Daniel, og det var Daniel der viderebragte Foleys ”brev” og afsked til familien. En afsked Daniel fik overbragt mundtligt og memorerede.

Daniels fangeskab blev af hensyn til hans sikkerhed først kendt for den brede offentlighed efter hans løsladelse, da medierne også af sikkerhedsmæssige årsager afholdte sig fra at dække historien.

Book din billet på https://www.tikko.dk/event/398-dage-daniel-rye-foredrag-faaborg-12-april-2021-4358 

-
-