Ankomst

Afgang

Voksne

Børn

Værelser

Bryllup

Et bryllup er et af livets store øjeblikke. Detaljerne er mange når et af livets vigtigste fester skal planlægges. På Hotel Faaborg Fjord har vi mange års erfaring med at arrangere såvel store som små fester, og vi ved hvor vigtigt det er, at alle de små detaljer går op i en højere enhed, så I kan slappe af og nyde festen.

Ønsker I et bryllup, hvor elegance, eksklusivitet og nostalgi er vigtigt for jer, så er vores patriciervilla Villa Horseløkke lige noget for jer. Med smukke stuklofter, prismelysekroner, et eksklusivt interiør og en betagende panoramaudsigt over Faaborg Fjord er rammerne skabt til en uforglemmelig dag.

I Villa Horseløkkes Havstuen kan I invitere op til 40 personer til fest ved runde borde, og i de tilhørende stuer Fjordstuen og Verandastuen, kan I nyde velkomstdrinks eller kaffen efter middagen. Stuerne kan med fordel også bruges til gavebord. Om sommeren kan I ligeledes nyde velkomstdrink i haven foran hotellet eller i vores Beach Bar.

Ønsker I en fest for mange mennesker, så er vores restaurant med udsigt over Faaborg Fjord en ideel løsning. Her er masser af lys og luft. Ligeledes kan vi arrangere store fester i vores konferencelokaler, som vi naturligvis sørger for bliver pyntet op, så de fremstår hyggelige og stilfulde.

Bliv fotograferet på stranden eller på vores private badebro, det er kun fantasien, der sætter grænser. Fest til langt ud natten og slip for at skulle tænke på taxaer eller hvem der skal køre hjem. Vi tilbyder 126 dejlige dobbeltværelser alle med terrasse eller balkon, og i Villa Horseløkke ligger vores to private luksussuiter, helt perfekte til brudeparret.

Vi inviterer jer til en personlig samtale, hvor vi lytter til jeres ønsker og efterfølgende kommer vi med et oplæg til jeres store dag. Kontakt os gerne i dag og hør om mulighederne for at holde jeres bryllup på Hotel Faaborg Fjord. T: 6261 1010 eller via mail: info@hotelfaaborgfjord.dk