Information om COVID-19

Tryghed på Hotel Faaborg Fjord under COVID-19

Læs mere her

De varmeste hilsner fra alle os på
Hotel Faaborg Fjord

Husk at du kan bruge dit gavekort fra
Small Danish Hotels hos os

FØRSTE PARKET TIL DET SYDFYNSKE ØHAV

EGEN STRAND!
Fra arbejde til samarbejde

Dit konferencecenter på Sydfyn

De rigtige rammer er helt essentielle, når kreativiteten skal spire, projekter skal planlægges, og netværket skal plejes. Kreativitet genererer kreativitet, og derfor sætter Hotel Faaborg Fjord altid alle sejl til for at skræddersy en konference eller et møde efter dine unikke visioner.

Professionalisme og menneskelighed er to sider af samme sag

Tillid, troværdighed, kreativitet, nytænkning og sparring. Her på Hotel Faaborg Fjord ved vi godt, at det muligvis er en række nemme buzzwords, men sandheden er, at vi virkelig mener det.

Vi ved, det kræver tid og overskud at planlægge en god konference, og derfor er vi klar med intern projektering af dit arrangement, så vi sammen kan opnå de bedste resultater med størst mulig succes.

Vi sørger for inddragelse og gennemsigtighed gennem hele forløbet, og vi går en ekstra mil for at imødekomme lige præcis dine behov. Vi koordinerer altid grundigt med mødebooker og kursusleder, så vi kontinuerligt befinder os i både professionel og medmenneskelig øjenhøjde.

Se oversigtskort

Se lokaleoversigt


128 værelser
9 grupperum op til 12 deltagere
4 store lokaler 30-500 deltagere
3 lokaler op til 30 deltagere
Skov og strand i for- og baghave
Netværksområder
Kreativ sparring
-

Vi forvandler jeres
arbejde til samarbejde

Vi spiller op til dans med både naturskønne og professionelle værdier. Vi plejer at sige, at det er det bedste fra to verdener.

Her er både mulighed for gåture i lækre pausemiljøer og stående networking i lyse omgivelser. På første parket til det sydfynske øhav kan vi levere både frisk luft, privat strand med badebro og en hyggelig skov med netværksområde og bålplads.

Vi kan sammenflette alskens former for teambuildingøvelser, der styrker fællesskabet og sætter gang i kreativiteten. Ligeledes kan vi skræddersy din konferencedrøm gennem alsidige konferencelokaler og topprofessionelt AV-udstyr.

Lokal gastronomi med
sydfynsk sjæl

Hos os kan du holde grønne møder, du sender et skarpt signal til dine omgivelser, men derudover kan du læne dig tilbage med god samvittighed og lade os stå til regnskab for alt arbejdet bag. Vi er miljøcertificeret ved  Green Key og vi er stolte af det.

"Whats in it for me" tænker du måske, men fordi vores restaurant serverer gastronomiske oplevelser med udgangspunkt i økologi og sæsonbetonede råvarer og fordi at vi arbejder med ”fra sydfynsk jord til sydfynsk bord”, giver det altid vores konferencegæster mulighed for en eksklusiv smagsoplevelse.

En naturlig oplevelse og nogle skønne omgivelser der emmer af lokalkendskab og samhørighed i vores madvarer - og det er noget af det du helt konkret får med ved afholdelse af et arrangement hos os.

 

Se mere om restauranten her 

-
-

Verdensmål
& samvittighed

Vi har sammen med miljøcertificeringen Greenkey og DKBS oparbejdet et udvalg af verdensmål som vi arbejder aktivt med. Vi tager selvfølgelig ansvar i det store klimaregnskab og arbejder fremsigtet med at reducere vores aftryk.

Dette håber vi også har rødder i  hvordan din virksomhed med god samvittighed kan holde "grønne møder".

 

-
-