Information om COVID-19

Tryghed på Hotel Faaborg Fjord under COVID-19

Læs mere her

De varmeste hilsner fra alle os på
Hotel Faaborg Fjord

Husk at du kan bruge dit gavekort fra
Small Danish Hotels hos os

FØRSTE PARKET TIL DET SYDFYNSKE ØHAV

EGEN STRAND!
Spa og wellness i det sydfynske

En oase af velvære

Mangler du en oase af velvære på Sydfyn, behøver du ikke at vente længe. Hotel Faaborg Fjord er i rivende udvikling, og fra oktober 2020 kan du tage på eventyr i vores splinternye spa- og wellnessområde. Helt i flæng med Det Sydfynske Øhav i forhaven og den private skov i baghaven, tager vores dygtige arkitekt udgangspunkt i både den glinsende fjord og den rolige skov.

Et modstykke til den travle hverdag

Centralt beliggende i Hotel Faaborg Fjords bygningskompleks ånder der snart fred, idyl og magiske stunder i vores nye spa- og wellnessområde. Her kan du nyde et vakuum af velvære med dine kollegaer, din kæreste eller dine venner.

I velværebaren med forfriskninger, kan du forsyne dig med lækre forfriskninger fra Restaurant Vinoteket.

Spa & Wellness området er et mekka af dampbade, brusetunnel, behagelige siddeplinte, saltsauna, snerum og infrarød sauna, en perfekt sammensat rejse for krop og sjæl. En rejse der får dig ned i gear og du mærker varme/kulevekslingens terapeutiske effekt.

Vores spa- og wellnessområde er forbeholdt voksne over 16 år, så du kan nyde uforstyrret afslapning.

 

Book dit ophold her


Vi trækker naturen
med ind i varmen

Du skal naturligvis kunne mærke den sydfynske energi, når du opholder dig i vores nye spa- og wellnessområde. Glasfacaden mellem inden- og udendørsspaområde opdeles af en pejs der spreder hygge såvel inde som ude, som en kærlig hilsen til vores omkringliggende skov. Med den store glasfacade mod nord, kan du nyde udsigten over vores grønne områder, mens du lader roen sænke sig.

Ønsker du at trække lidt af den friske luft fra fjorden, kan du blot slentre ud på den tilhørende terrasse, som skal bygges af lækre og massive træmaterialer. Omkring terrassen skal der plantes højbede og smukke græsser, som både sender tankerne mod det maritime liv og værner om din ro og dit privatliv.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores nye spa- og wellnessområde.

-
-

Spa & Wellness tider
bookes i receptionen

Spa & Wellness tider
bookes i receptionen

Alle tider skal bookes på forhånd & fremgår af din ordrebekræftelse.

Hotel Faaborg Fjord forbeholder sig retten til ændringer eller helt annullering af åbningstider i tilfælde af at der er få tilmeldte til en bestemt åbningstids periode.

Januar til marts - tirsdag, onsdag, torsdag 

kl. 15.00-17.00/ 17.30-19.30 /20.00-22.00

Fredag Kl. 12.00-15.00/ 16.00-19

Lørdag Kl.  08.00-11.00/ 12.00-15.00/ 16.00-19

Søndag Kl.  08.00-11.00

 

Vinterferien den 14/2+15/2 er der ligeledes åbent 

kl. 15.00-17.00/ 17.30-19.30 /20.00-22.00

 

I mellem sessionerne rengøres alle arealer grundigt. Spabadet tømmes og genfyldes og der fyldes op med nye lækre forfriskninger. 

Vi forbeholder os retten til at samle folk i hold på maksimalt 24 personer.

Husk at booke din tid direkte hos receptionen forud dit besøg på info@hotelfaaborgfjord.dk og find tiden i din ordrebekræftelse.

Vi tager forbehold for løbende ændring af åbningstiderne baseret på vores erfaringer og Covid-19 restriktioner. 

Det sner året rundt
i Faaborg

Oplev magien ved vekslingen mellem kulde og varme og træd ind i Danmarks eneste snerum

Sne, saltsauna, dampbade & lys terapi - Op med benene og lad roen fylde din krop. Et ophold i vores nybyggede wellness & spa er balsam for krop og sjæl og frigiver ny energi og overskud til hverdagen. 

Med et besøg i vores nye Wellness & Spa kan du mærke roen sænke sig og lade kulde- og varmevekslingens terapeutiske effekt arbejde kroppen igennem. 

Prøv en Saltsauna til din hud, en Infrarødsauna, til muskler og led.

Efterfulgt af et oplevelsesbrus med lys, lyd, aroma og forskellige udfald. Dampbadet renser helt ind i lunger og efterlader dig fri for affaldsstoffer i huden. 

Snerummet er iskoldt og sneen falder stille fra loftet og minder dig om en kold dag i december og det golde lys fra en vinterfrisk morgen. 

Fodbade, massageplinte, koldt/varmt vands løbebane der stimulerer blodomløbet. 2 spabade afslutter rummet som en ekstra mulighed for at udnytte hele cirklen af velvære.

Facaden mod nord åbnes op med store vinduespartier. Udenfor etableres en træterrasse, med afskærmende beplantning i form af græsser, der både afskærmer mod værelserne og skaber associationer til strandliv og det maritime. Her er opstat 2 udendørs brusere og en stor saunatønde til 16 personer med plads til saunagus og andre arrangementer.

-
-

Oplev vores faciliteters
terapeutiske effekt

 • Sne-kabine - Det eneste i Danmark
 • Oplevelsesbrus med terapeutisk aroma og lys
 • Fodbade
 • Dampbade
 • Biosauna 
 • Saltsauna
 • Udendørssauna med udsigt til skoven
 • Udendørs loungeområde
 • Infrarød lounge siddeområder
 • Udendørsbruser
 • Spa-bade

 

-
-