Spa & Wellness - Hotel Faaborg Fjord
Information om COVID-19

Vi har en klar strategi for håndteringen af COVID-19 forbehold

Læs mere her

De varmeste hilsner fra alle os på
Hotel Faaborg Fjord

Husk at du kan bruge dit gavekort fra
Small Danish Hotels hos os

FØRSTE PARKET TIL DET SYDFYNSKE ØHAV

EGEN STRAND!
Spa og wellness i det sydfynske

En oase af velvære

Mangler du en oase af velvære på Sydfyn, behøver du ikke at vente længe. Hotel Faaborg Fjord er i rivende udvikling, og i september 2020 kan du tage på eventyr i vores splinternye spa- og wellnessområde. Helt i flæng med Det Sydfynske Øhav i forhaven og den private skov i baghaven, tager vores dygtige arkitekt udgangspunkt i både den glinsende fjord og den rolige skov.

Et modstykke til den travle hverdag

Centralt beliggende i Hotel Faaborg Fjords bygningskompleks ånder der snart fred, idyl og magiske stunder i vores nye spa- og wellnessområde. Her kan du nyde et vakuum af velvære med dine kollegaer, din kæreste eller dine venner.

Området vil byde på velvære i forskellige former og temperaturer samt en velværebar med forfriskninger, hvor du kan forsyne dig med lækre forfriskninger fra Restaurant Vinoteket.

Derudover bliver området et mekka af dampbad, brus, behagelige siddeplinte, snerum og alt, hvad et fortravlet sind kan begære. Vores spa- og wellnessområde vil være forbeholdt voksne over 16 år, så du kan nyde uforstyrret afslapning.

 

Projektet

Det eksisterende rum til swimmingpool omdannes til et nyt spa / wellness område - centralt beliggende i Hotel Faaborg Fjord´s bygningskompleks. I dag er rummet karakteriseret ved at være domineret af det tomme bassin, og har præg af at være et opbevaringsrum.


Potentialet er åbenbart - rummet omdannes til et fint wellness område. Vores gæster fortjener det bedste af natur, fred, ro.


I centeret af rummet kommer et "lounge område med stor pejs, og mulighed for at sidde og nyde hinanden og læne sig tilbage med lukkede øjne. En salt sauna til din hud, en infrarød sauna, til muskler og led.

Herefter følger et oplevelsesbrus med lys, lyd og forskellige udfald. Dampbadet renser helt ind i lunger og efterlader dig fri for affaldsstoffer i huden. 

Vinter rummet er minus 4 grader og sneen falder stille fra loftet og minder dig om en kold dag i december hvor sneen ligger tykt og det golde lys fra en vinterfrisk morgen. 

Fodbade, massageplinte, koldt/varmt vands løbebane der stimulerer blodomløbet. 2 private og opløftede spabade afslutter rummet som en ensktra mulighed for at udnytte hele cirklen af velvære.


Facaden mod nord, åbnes op ved at isætte større vinduespartier. Udenfor etableres en træterrasse, med afskærmende beplantning i form af græsser, der både afskærmer mod værelserne og skaber associationer til strandliv og det maritime. Her opstilles 2 udendørs brusere og en stor sauna tønde til 16 personer med plads til saunagus og andre arrangementer.


Spa Billede

-

Vi trækker naturen
med ind i varmen

Du skal naturligvis kunne mærke den sydfynske energi, når du opholder dig i vores nye spa- og wellnessområde. Midt i rummet planlægger vi at etablere en skulpturel vandpejs, som en kærlig hilsen til vores omkringliggende skov og bålplads. Samtidig åbner vi op for vores store facade mod nord, så du kan nyde udsigten over vores grønne områder, mens du lader roen sænke sig.

Ønsker du at trække lidt af den friske luft fra fjorden, kan du blot slentre ud på den tilhørende terrasse, som skal bygges af lækre og massive træmaterialer. Omkring terrassen skal der plantes højbede og smukke græsser, som både sender tankerne mod det maritime liv og værner om din ro og dit privatliv.

Det fantastiske projekt er allerede påbegyndt, og vi glæder os til at byde dig velkommen i vores nye spa- og wellnessområde.

-
-