Information om COVID-19

Tryghed på Hotel Faaborg Fjord under COVID-19

Læs mere her

De varmeste hilsner fra alle os på
Hotel Faaborg Fjord

Husk at du kan bruge dit gavekort fra
Small Danish Hotels hos os

FØRSTE PARKET TIL DET SYDFYNSKE ØHAV

EGEN STRAND!
Gastronomi, naturoplevelser & wellness

Oplevelsesophold for alle

Kom til Faaborg og oplev det sydfynske køkken, den fantastiske service, de smukke omgivelser og vores nybyggede Spa & Wellness afdeling.

På Hotel Faaborg Fjord har vi skræddersyet ophold med fantastisk forplejning og service af bedste klasse. Vi har sammensat opholdspakker med skønne oplevelser, fristende mad og vinoplevelser og mulighed for at gå på opdagelse i lokalområdet. Kombiner dit ophold med vandre- eller cykelture i det sydfynske, Dyp i øhavet, shoppeture i Faaborgby eller forkæl dig selv med en spa & wellness oplevelse i vores nybyggede faciliteter. Prøv Danmarks eneste snerum og kombinér det med afslappende spa- og dampbade, en tur i salt sauna samt et lille hvil i vores opvarmede loungebænke. 

Dyk ned i vores ophold og find det der passer til dig og dine ønsker. 


Sdh Gavekort Splash 08

Spa & Wellness
Tilbud

På Hotel Faaborg Fjord skabes fantastiske minder med Spa og Wellness, så du og din ledsager kan vende tilbage til hverdagen med fornyet energi. 

Nyd spa & wellnessopholdet og svøb jer i badekåber og tøfler alt imens vi klarer det praktiske. Med et besøg i vores nye Wellness & Spa kan du mærke roen sænke sig og kulde/varmevekslingens terapeutiske effekt arbejder kroppen igennem. Efter en dejlig nats søvn vågner du op til stor og dejlig morgenbuffet.  

 

Læs mere

-
-

Ferietilbud med forplejning
minimum 3 nætter

Vinterferie, påskeferie, pinseferie eller efterårsferie på Sydfyn. Nyd en
ferie i det sydfynske og besøg de populære attraktioner i området,
som byder på øhav, slotte, museer, haver og parker. Besøg for eksempel Egeskov slot, Øhavsmuseet, De japanske haver eller måske noget helt andet - se også fanen oplevelser for at se flere aktiviteter i området.

Læs mere

Weekend getaway
på sydfyn

Drømmer du dig sommetider væk til magiske weekender? Ikke bare et par timers udflugt. Ej heller en enkelt overnatning. Nej, det skal være en hel weekend. En weekend med afslapning, luksus, frihed, kvalitetstid, kærlighed, hygge, sjov, gastronomiske eventyr. På Hotel Faaborg Fjord skaber vi din magiske weekend, så du kan vende tilbage til hverdagen med magiske minder og fornyet energi.

Læs mere

-
-

Spaophold
Spa & Wellness

Mærk roen sænke sig og nyd afslapning, luksus, frihed, kvalitetstid, kærlighed, og gastronomiske eventyr. Tag en ledsager med til en dag eller to, hvor I svøber jer i badekåber og tøfler, slapper af spaafdelingen og indtager skøn mad i restauranten.

Træd ind i Danmarks eneste snerum & oplev varme/kulde vekslingens magi 

Sne, saltsauna, dampbade & lys terapi - Op med benene og lad roen fylde din krop. Et ophold i vores nybyggede wellness & spa er balsam for krop og sjæl og frigiver ny energi og overskud til hverdagen. 

Med et besøg i vores nye Wellness & Spa kan du mærke roen sænke sig og kule/varmevekslingens terapeutiske effekt arbejder kroppen igennem. 

Læs mere

Romantisk
Getaway for 2

Tid til hinanden og tid til romantik. Vi skræddersyr vi dit romantiske ophold, så I kan vende tilbage til hverdagen med fornyet energi og fyldte kærlighedsdepoter – uanset om du leder efter rekreativ afslapning, gastronomisk luksus eller aktiv kvalitetstid.

Læs mere

-
-

Gastronomisk Getaway
med 6 retters menu & vinmenu

Har du hørt om et gastronomisk fynsk eventyr. Tag dine kære i hånden og bevæg dig ind i en sydfynsk boble af gastronomiske fortællinger og smage fra de fynske jorde. 

Læs mere

Dinné &
Golf getaway

På Sydfyn findes nogle af landets smukkest beliggende golfbaner.
Tag et ophold på Hotel Faaborg Fjord og lad et par dage stå i golfens tegn,
hvor I prøver kræfter med en eller flere af de fantastiske golfbaner.

Læs mere

-
-
-