Ophold - Hotel Faaborg Fjord
Information om COVID-19

Vi har en klar strategi for håndteringen af COVID-19 forbehold

Læs mere her

De varmeste hilsner fra alle os på
Hotel Faaborg Fjord

Husk at du kan bruge dit gavekort fra
Small Danish Hotels hos os

FØRSTE PARKET TIL DET SYDFYNSKE ØHAV

EGEN STRAND!
Tid til at være sammen

Ophold på Hotel Faaborg Fjord

Trænger du til at lade op i sydfynsk og favnende natur? Med et funklende øhav i forhaven, en knejsende skov i baghaven og nærværende service lige ved hånden? Kvalitetstid med mennesker, du holder af, er guld værd, og på første parket til det sydfynske øhav står Hotel Faaborg Fjord klar til at skabe det perfekte ophold til dig og dine kære. Vi har både charmen, hyggen og hjerterummet.

Herunder kan du gå på opdagelse i vores opholdspakker. Med opholdspakkerne er det nemt for dig at finde frem til den helt rigtige løsning. På Hotel Faaborg Fjord går vi altid en ekstra mil for vores gæster, og derfor er du naturligvis også hjertelig velkommen til at give os et kald, hvis du ønsker at kombinere de forskellige opholdspakker.


Sdh Gavekort Splash 08

-

Romantisk
ophold for 2

Tid til hinanden og tid til romantik. Vi skræddersyr vi dit romantiske ophold, så I kan vende tilbage til hverdagen med fornyet energi og fyldte kærlighedsdepoter – uanset om du leder efter rekreativ afslapning, gastronomisk luksus eller aktiv kvalitetstid.

Læs mere

Ophold
med middag

Har du hørt om et gastronomisk fynsk eventyr. Tag dine kære i hånden og bevæg dig ind i en sydfynsk boble af gastronomiske fortællinger og smage fra de fynske jorde. 

Læs mere

-
-

Weekendophold
på sydfyn

Drømmer du dig sommetider væk til magiske weekender? Ikke bare et par timers udflugt. Ej heller en enkelt overnatning. Nej, det skal være en hel weekend. En weekend med afslapning, luksus, frihed, kvalitetstid, kærlighed, hygge, sjov, gastronomiske eventyr. På Hotel Faaborg Fjord skaber vi din magiske weekend, så du kan vende tilbage til hverdagen med magiske minder og fornyet energi.

Læs mere

Aktiv ferie
med hotelophold

Med utallige mountainbike spor i baghaven og øhavsstien langs fjorden er Faaborg helt perfekt til den aktive ferie. Som "Bike Friends" ved Bike Island Fyn er vi godt klædt på til at hjælpe dig med den aktive ferie.

Lige ud for Hotel Faaborg Fjord smyger sig de sydfynske øer som perler på en snor, nyd en overnatning på skønne Hotel Faaborg Fjord og ta på øhop med de små færger der hver dag sejler til og fra de sydfynske øer.

Overnat i dobbeltværelse og nyd en 3 retters menu, tilberedt med lokale og sæsonbetonede råvarer og afslut middagen og dagen med kaffe/the og sødt

Læs mere

-
-

Familie
ophold

Vinterferie, påskeferie, pinseferie eller efterårsferie på Sydfyn. Nyd en
familieferie i det sydfynske og besøg de populære attraktioner i området,
som byder på øhav, slotte, museer, haver og parker. Besøg for eksempel Egeskov slot, Øhavsmuseet, De japanske haver eller måske noget helt andet - se også fanen oplevelser for at se flere aktiviteter i området.

Læs mere

Dinné &
Golfophold

På Sydfyn findes nogle af landets smukkest beliggende golfbaner.
Tag et ophold på Hotel Faaborg Fjord og lad et par dage stå i golfens tegn,
hvor I prøver kræfter med en eller flere af de fantastiske golfbaner.

Læs mere

-
-

Herretur
med overnatning

Sig farvel til konen, børnene og hverdagspligterne for en stund og tag
på en ordentlig herretur med store bøffer, fri fadøl i baren og mulighed
for pool, dart, bordtennis og masser af løgnehistorier.

Læs mere

Spaophold
for 2

Primo oktober 2020 åbner den ny spa og wellness.

Mærk roen sænke sig og nyd afslapning, luksus, frihed, kvalitetstid, kærlighed, og gastronomiske eventyr. Tag en ledsager med til en dag eller to, hvor I svøber jer i badekåber og tøfler, slapper af spaafdelingen og indtager skøn mad i restauranten.

Læs mere

-
-

Pigetur
med overnatning

Lad manden og børnene klare sig selv et par dage og tag 3 eller flere
veninder i hånden, for nu er det jeres tur til at nyde en pause fra madpakker og vasketøj. Glæd jer til tapas, fjorddyp, spa og cocktails.

Læs mere

Vandretur
ophold

Oplev den sydfynske charme og natur med din ledsager. Den sydfynske
natur – med ro, bjergtagende øer og Svanninge Bakker & Bjerge kalder
på at blive beskuet.

Læs mere

-
-

Sommerferie
med Ø-hop

Spring ud i det Sydfynske farvand til en af de fantastiske øer i ø-havet. Ingen andre steder møder du et område med så mange beboede og ubeboede øer spredt ud over et af verdens største oversvømmede islandskaber.

 

Læs mere

-
-