Information om COVID-19

Tryghed på Hotel Faaborg Fjord under COVID-19

Læs mere her

De varmeste hilsner fra alle os på
Hotel Faaborg Fjord

Husk at du kan bruge dit gavekort fra
Small Danish Hotels hos os

FØRSTE PARKET TIL DET SYDFYNSKE ØHAV

EGEN STRAND!
Gastronomi, naturoplevelser & wellness

Oplevelsesophold for alle

Kom til Faaborg og oplev det sydfynske køkken, den fantastiske service, de smukke omgivelser og vores nybyggede Spa & Wellness afdeling.

På Hotel Faaborg Fjord har vi skræddersyet ophold med fantastisk forplejning og service af bedste klasse. Vi har sammensat opholdspakker med skønne oplevelser, fristende mad og vinoplevelser og mulighed for at gå på opdagelse i lokalområdet. Kombiner dit ophold med vandre- eller cykelture i det sydfynske, Dyp i øhavet, shoppeture i Faaborgby eller forkæl dig selv med en spa & wellness oplevelse i vores nybyggede faciliteter. Prøv Danmarks eneste snerum og kombinér det med afslappende spa- og dampbade, en tur i salt sauna samt et lille hvil i vores opvarmede loungebænke. 

Dyk ned i vores ophold og find det der passer til dig og dine ønsker. 


Sdh Gavekort Splash 08

Romantisk
ophold for 2

Tid til hinanden og tid til romantik. Vi skræddersyr vi dit romantiske ophold, så I kan vende tilbage til hverdagen med fornyet energi og fyldte kærlighedsdepoter – uanset om du leder efter rekreativ afslapning, gastronomisk luksus eller aktiv kvalitetstid.

Læs mere

-
-

Ophold
med middag

Har du hørt om et gastronomisk fynsk eventyr. Tag dine kære i hånden og bevæg dig ind i en sydfynsk boble af gastronomiske fortællinger og smage fra de fynske jorde. 

Læs mere

Weekend getaway
på sydfyn

Drømmer du dig sommetider væk til magiske weekender? Ikke bare et par timers udflugt. Ej heller en enkelt overnatning. Nej, det skal være en hel weekend. En weekend med afslapning, luksus, frihed, kvalitetstid, kærlighed, hygge, sjov, gastronomiske eventyr. På Hotel Faaborg Fjord skaber vi din magiske weekend, så du kan vende tilbage til hverdagen med magiske minder og fornyet energi.

Læs mere

-
-

Familieferie
eller forlænget kvalitetstid

Vinterferie, påskeferie, pinseferie eller efterårsferie på Sydfyn. Nyd en
familieferie i det sydfynske og besøg de populære attraktioner i området,
som byder på øhav, slotte, museer, haver og parker. Besøg for eksempel Egeskov slot, Øhavsmuseet, De japanske haver eller måske noget helt andet - se også fanen oplevelser for at se flere aktiviteter i området.

Læs mere

-
-